Ambiejans
Image default
Relatie

bijzondere trouwlocatie ermelo

Unieke trouwlocatie Ermelo

Als het eindelijk tijd is om in het huwelijk te treden moeten er een hoop zaken geregeld worden. Een van de belangrijkste onderdelen van een bruiloft is de locatie waar deze onvergetelijke gebeurtenis mag plaatsvinden. Gelukkig hebben wij een prachtige trouw locatie waar we u graag meer over vertellen! Een hele unieke trouwlocatie in gelegen in de mooie omgeving van Ermelo. Hier kan jouw sprookje plaatsvinden.

Wat bieden wij u?
Aangezien onze boerderij groot een oppervlakte heeft, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om deze dag de mooiste van uw leven te maken. We bespreken graag jullie wensen, zodat het echt de dag van jullie leven wordt. Verder hebben wij geen standaard trouwlocatie zoals een kerk, maar bieden wij een unieke en bijzondere trouwlocatie in Ermelo. Voor de gasten (die van ver moeten komen) is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te overnachten in onze prachtige boerderij.

Wat moet ik nog meer weten?
Het is bij ons ook mogelijk om gebruik te maken van eigen catering. Gezien de vele hoge kosten die een bruiloft met zich meebrengt, begrijpen wij volledig dat u wellicht geen duizenden euro’s beschikbaar heeft om een locatie te huren. Bij ons valt tot op een zeker punt te onderhandelen over een prijs gebaseerd op het aantal personen en de gekozen mogelijkheden tijdens uw bruiloft op onze bijzondere trouwlocatie in Ermelo.

Mocht u geïnteresseerd zijn of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op!

https://www.hoevekindergoed.nl/