Ambiejans
Image default
Bedrijven

Boost jezelf naar het diploma met tentamentraining van Scriptium

Nieuw! Tentamentraining van Scriptium

Scriptium, het online platform voor scriptie controleren en scriptiebegeleiding biedt sinds heden professionele tentamentraining voor studenten die moeite hebben met het behalen van voldoendes voor tentamens of herkansingen. Volg bij Scriptium een privétraining of een tentamentraining in een groep met studiegenoten en zorgt dat je ultiem voorbereid het tentamen aangaat. Scriptium heeft de expertise en krachten van haar academische specialisten gebundeld en biedt nu tentamentrainingen voor verscheidene studies en vakken aan studenten die niet langer alleen willen worstelen met onbedwingbare bergen tentamenstof.

 

Hoe werkt het?

Bezoek als eerste de website. Scriptium biedt een overzichtelijk overzicht van de beschikbare trainingen die je zelf kunt categoriseren op leerjaar, studie, vak en tentamen. Er is tevens informatie over de werkwijzen en voorwaarden te vinden. Ontdek zelf of er een tentamentraining beschikbaar is voor jouw specifiek vak, leerjaar en tentamen. Schrijf je dan in voor, bijvoorbeeld, een groepstraining op een vastgesteld tijdstip en een vaste datum, of schrijf je in voor een privétraining met een tentamentrainer op een tijdstip van jouw voorkeur. Zo kun je dus een tentamentraining volgen op elk moment van de week. Je zit niet vast aan kantooruren of het afhuren van een leslokaal. Onze trainingen zijn namelijk digitaal.

 

Digitale training

Een digitale tentamentraining werkt als volgt: de student en de tentamentrainer, en eventueel de trainingsgenoten, zoeken contact via Skype. Vervolgens wordt de video- en audiofeed gebruikt om contact te houden en is een goed werkende internetverbinding nodig voor het delen van documenten en informatiebronnen. Het is eigenlijk net alsof de tentamentrainer bij jou in de kamer staat. Digitale training heeft vele voordelen. Waaronder de prijs! Vergeet namelijk niet dat de prijs van de tentamentraining lager is omdat er geen leslokaal afgehuurd hoeft te worden. Stel jouw persoonlijke vragen en ontvang persoonlijke tentamentraining vanuit je eigen huis of kamer.

 

Trainers 

Maar wie zijn nu eigenlijk die tentamentrainers? De trainers zijn stuk voor stuk vakexperts met parate kennis over het vak waarvoor het tentamen gemaakt moet worden. Scriptium screent deze trainers zorgvuldig. Er wordt bijvoorbeeld als eis gesteld dat zij ooit zelf het vak gevolgd hebben en het tentamen succesvol gemaakt en afgerond hebben. Eigenlijk zijn de trainers net als privédocenten die studenten bij de hand nemen in groepsverband of één-op-één. Tevens wordt er van de trainers verwacht dat ze over didactische vaardigheden beschikken en de stof zo aan je kunnen uitleggen dat het behapbaar wordt en blijft plakken.

 

Online tentamentraining?

In onze moderne digitale samenleving is het mogelijk om excellente en kraakheldere tentamentraining te bieden via digitale middelen. We kunnen documenten met elkaar delen, websites en aanvullende informatiebronnen bezoeken en raadplegen en snel communiceren via microfoon en camera. Natuurlijk gaat er niets boven studeren in eigen huis of kamer. Je hebt al je boeken en materialen bij de hand en hoeft kostbare tijd niet te verspillen aan reizen naar de leslocatie. Tijd die zeker in een tentamenperiode zeer kostbaar is.

 

Aanvullende hulp

Tentamentrainingen is overigens niet de enige studie-ondersteunende dienst die door Scriptium en tentamencoaching.nl wordt aangeboden. Scriptium verzorgt tevens statistiek- en scriptiebegeleiding, bijles, scriptiecorrectie en APA-controles. Bezoek de website voor een overzicht van alle diensten of neem contact met ons op. Afstuderen is niet iets dat je alleen doet. Als de onderwijsinstelling geen begeleiding of hulp meer kan bieden, heeft Scriptium nog vele mogelijkheden. Huur bijvoorbeeld een persoonlijke scriptiebegeleider in of laat je scriptie nakijken op taal, structuur en inhoud Neem het heft in eigen hand en zorg dat je die studie in één keer haalt met tentamentrainingen, scriptiebegeleiding en -correctie.

 

Contact met Scriptium

Via de website kun je onze contactpagina vinden. Je kunt dan een e-mail sturen aan tentamencoaching.nl met vragen en opmerkingen. Ook is het mogelijk Scriptium te mailen met je vragen over tentamentrainingen. Dit kan via info@scriptium.nl. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar op weekdagen tussen 09:00 en 17:00. De website zelf biedt overigens veel informatie over de trainingen, de werkwijzen, prijzen, en voorwaarden.

https://www.scriptium.nl/