C-Bèta: flexibele en bijzondere werkplekken in Amsterdam

Zoekt u een geschikte locatie voor een evenement? Of een plek waar u rustig kunt werken? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp. Wij zijn gevestigd op een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Dit is eenvoudig te bereieken als u met de auto of bus komt. Duurzaam is waar wij voorstaan. Dit ziet u terug in onze ruimtes. 

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Heeft u een ruimtes nodig? Of nu bent met een grote groep of een kleine. Voor ieder wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Wilt u de hele dag de beschikking hebben over deze ruimte? Of maar een dagdeel? Dat is geen enkel probleem. Als u bij ons een evenementenlocatie huurt  krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen.

Op zoek naar werkplekken in Amsterdam of evenementenlocatie in Amsterdam? Bij ons vind u verschillende ruimtes die wij verhuren. Wilt u meer weten over deze ruimtes. Wacht dan niet langer en neem contact met ons. Wij luisteren naar uw wensen en zoeken dan de geschikte oplossing voor u.

https://c-beta.nl/