Ambiejans
Image default
Woning en Tuin

Duo rolgordijnen: Wat zijn ze en waarom zijn ze zo populair?

Een van de meest populaire en veelzijdige soorten op het gebied van raambekleding zijn de duo rolgordijnen, maar het zijn ook een van de meest verkeerd begrepen tinten. Waarom? Misschien omdat er zoveel verschillende namen voor zijn. Duo rolgordijnen worden omschreven als duo rolgordijnen, multishades en roljaloezieën, geen wonder dat het verwarrend is! Dus, wat is een duo rolgordijn?

Een duo rolgordijn functioneert als twee soorten raamdecoratie in één. Het heeft twee lagen van materiaal met afwisselende horizontale banden; één die transparant is en één die lichtdoorlatend is. De banden zorgen voor openheid, passen zich aan om licht te filteren en overlappen elkaar om privacy te bieden, allemaal in één type raambekleding. Geen wonder dat duo rolgordijnen zo populair zijn!

Duo rolgordijnen hebben ook een strakke, moderne stijl en zijn verkrijgbaar in verschillende horizontale bandbreedtes, kleuren en texturen. Het rolgordijn gaat aan de bovenzijde volledig omhoog in de cassette, zodat u desgewenst volledig door uw raam kunt kijken.

Omdat de horizontale banden als een rolgordijn hangen is een duo rolgordijn zeer gemakkelijk te onderhouden. In tegenstelling tot andere horizontale jaloezieën die liefhebbers hebben die plat liggen en stof verzamelen. Af en toe licht stofzuigen met de borstel op uw stofzuiger is alles wat nodig is. Duo rolgordijnen materialen variëren van lichtdoorlatende tot verduisterende stofsoorten, dus ze zijn perfect voor elke ruimte in uw huis.

Duo rolgordijnen en hun slanke modern design en veelzijdige opties maken het een keuze die stijl en functionaliteit toevoegt aan uw huis. Wilt u kleurstalen zien en meer weten over hoe u duo rolgordijnen aan uw huis kunt toevoegen? Neem dan een kijkje op de webshop van Raamdecoratie.com. Zij begeleiden je ook om de perfecte kleur en textuur voor jouw ruimte te vinden, plus ze meten en monteren de producten. Dat is nog eens gemoedsrust!

 

 

https://www.raamdecoratie.com

Gerelateerde artikelen

Kunstgras in Hengelo laten aanleggen door een ervaren specialist

Woning kopen of verkopen met makelaar Delden

Glazen dakkapel laten schoonmaken