Ambiejans
Image default
Aanbiedingen

Een bamboe tandenborstel kopen bij ons

Ben je op zoek naar een leuke bamboe tandenborstel om te kopen? Dan heb je hier de juiste gevonden. Deze bamboe tandenborstel kopen is een goede keus. Het is duurzaam gemaakt in China. Bij de bamboe tandenborstel kopen je als enige kiezen uit soft, medium en hard. De borstelharen zijn gemaakt van Nylon.

Een bamboe tandenborstel kopen

Ga je een bamboe tandenborstel kopen? Dan ben je goed bezig. Het is een milieuvriendelijke tandenborstel. De tandenborstel is namelijk gemaakt van het meest duurzame materiaal op aarde dat ook nog eens rechtstreeks uit de natuur komt: Bamboe! De tandenborstels zijn ecologisch verantwoord, zonder dat concessies worden gedaan aan de kwaliteit. De vorm ligt goed in de hand, de borstelharen zijn van prima kwaliteit. Ze zijn dus net zo goed als gewone tandenborstels. Ze hebben alleen als groot voordeel dat er minder grondstoffen voor nodig zijn, er veel minder CO2 uitstoot vrijkomt, er minder plastic afval ontstaat. Een leuke bijkomstigheid is dat Bamboe tandenborstels er heel mooi uitzien in je badkamer.

Waarom deze tandenborstel zo goed zijn

Er zijn gelukkig steeds meer bamboe tandenborstels kopen, maar dit is toch wel een goede koop. Het is namelijk ook nog eens een Nederlands initiatief en net ietsje voordeliger zodat er meer mensen de overstap naar een duurzame bamboe tandenborstel kopen kunnen maken.Ook geven ze jou als enige de keuze tussen de hardheid van borstelharen. Hou je van medium of harde borstelharen? Of heb je gevoelig tandvlees en heb je liever soft? Wij hebben ze te koop. De borstelharen zijn gemaakt van Nylon, Okay, dat is niet biologisch afbreekbaar, maar wel het meest comfortabel en effectief om je tanden mee te poetsen. Nylon borstelharen bevatten geen weekmakers zoals BPA of ftalaten, ze zijn slijtvast en hygiënisch. De hardheid van de haren sluit volledig aan op de hardheid van traditionele tandenborstels.