Ambiejans
Image default
Dienstverlening

Een photobooth maakt je bruiloft fantastisch

Denkt u erover om een photobooth te huren voor uw bruiloft? Tenzij je een onbeperkt budget hebt, is het waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je aan je trouwdag denkt. We snappen het! Photobooths kunnen prijzig zijn. Maar ze zijn het waard! Die gênante selfies worden al snel hilarische herinneringen als je ziet wat de photobooth kan doen met een paar rekwisieten en wat slimme belichting.

Als je twijfelt of je al dan niet een photobooth op je bruiloft moet huren, lees dan deze tips en kijk of ze je een goede reden geven om ja te zeggen.

Verschillende prijzen

Photobooth verhuur is goedkoper dan ooit. Of photo booths nu meer voorkomen dan vroeger of niet, het is een fantastische kans om een breed scala aan keuzes te hebben voor uw bruiloft. Een photobooth kost meestal €150-€200 voor een halve dag of €250-€300 voor een hele dag, exclusief de kosten van de begeleider die hem bedient. Praat met uw photobooth bedrijf om te bepalen wat u nodig hebt om de beste waarde voor uw geld te krijgen.

Wat je moet weten over een photobooth

De moderne photobooth bestaat al meer dan 100 jaar. Het is een geweldige aanvulling op elke bruiloft, waarmee gasten wilde, gekke foto’s kunnen maken om de gelegenheid te herdenken. Photobooths zijn er in verschillende soorten. U moet uw onderzoek doen om het juiste bedrijf voor u te vinden. U kunt ook vragen stellen bij het selecteren van een photobooth bedrijf om ervoor te zorgen dat u de beste aanbieding krijgt. Naast het stellen van vragen, moet u er ook voor zorgen dat het bedrijf een goede online reputatie heeft. Als u eenmaal het juiste photobooth-bedrijf voor uw bruiloft heeft gevonden, zullen uw gasten veel plezier beleven aan het samen maken van maffe foto’s.

  • Weet u of het bedrijf waar u de fotobooth wilt huren oplaadbare batterijen of wegwerpbatterijen gebruikt? Het kan zijn dat u in de loop van uw bruiloft meer geld uitgeeft aan wegwerpbatterijen. 

  • Zijn er foto’s van vorige evenementen online beschikbaar? 

  • U kunt er zeker van zijn dat u een kwaliteitsbedrijf hebt ingehuurd door ze te bekijken. Is het fotobooth bedrijf dat u overweegt in te huren uitgerust om gastenboeken aan te bieden?

  • Dit is een prachtige manier voor uw gasten om een boodschap achter te laten.

  • Weet u of het fotobooth bedrijf dat u overweegt in te huren een verzekering heeft?

  • Voordat je een contract tekent, moet je er zeker van zijn dat ze dat doen.

Wil je een fotohokje huren? Reserveer op de website van Lach je Lens.

https://lachjelens.nl/