Ambiejans
Image default
Woning en Tuin

Geef je interieur een boost met een nieuwe trap

Na jaren wordt het nu toch eindelijk eens tijd om te beginnen aan de renovatie van de trap. Echter, is het nog wel voordeliger om de trap te laten renoveren en vind jij het zelf ook niet eens tijd worden om een nieuwe uitstraling te geven aan jouw woonkamer? Geef dan een nieuwe look aan het interieur door de trap zelf te ontwerpen in een paar stappen en laat het idee in praktijk brengen door de experts van Lamiwood.

Het ontwerpen van een trap kan gedaan worden in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst is het natuurlijk van belang om te bedenken in welke stijl je wil gaan ontwerpen, welke kleur de trap moet krijgen en wat de vorm moet zijn. Vervolgens is het uiteraard wel zo handig om bewust te zijn van de afmetingen van de trap en of er zich een bocht bevindt in de trap en trapleuning. Houd rekening met de Gebogen trapleuning in het ontwerp en neem de tijd om de afmetingen nauwkeurig te verwerken in het ontwerp. De basis voor het ontwerp is namelijk cruciaal voor de vervolgstappen in het ontwerpproces. Kloppen de afmetingen en heb je de vorm en kleur van de trap in gedachten? Begin dan aan het digitaliseren van jouw ideeën en ga te werk als een ware vakman. Stuur dit ontwerp vervolgens naar ons op en plaats er eventueel een opmerking bij, zodat wij het ontwerp om kunnen zetten in een echte trap. Binnen tien dagen zal de trap bij jou voor de deur staan, waarna jij hem alleen nog even in huis hoeft te monteren. Onderschat deze klus niet en trek er een ruime dag voor uit.

Zie jij het al helemaal zitten om het interieur een boost te geven? Begin dan bij het ontwerpen van de trap en laat Lamiwood je helpen bij het realiseren ervan!

 

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

De Honeywell Lyric T6R is een draadloze thermostaat met Wi-Fi

Kunststof kozijnen: dé oplossing voor isolatieproblemen

Geniet het hele jaar door van een mooi onderhouden tuin