Ambiejans
Image default
Woning en Tuin

Glazen dakkapel laten schoonmaken

Dakkapellen zijn de ideale manier om een woning uit te breiden. Dat kan met een normale dakkapel, maar is uw budget groter en zoekt u iets speciaals? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een glazen dakkapel.

Een compleet glazen dakkapel of alleen een dakkapel met glazen zijkanten of dak geeft uw woning een extra dimensie. ‘S Avonds bekijkt u bijvoorbeeld de sterren en de sierlijke contouren van de nacht. Overdag zorgt het glas ervoor dat er nog meer daglicht naar binnen schijnt. Een glazen dakkapel is dus echt iets unieks. Niet veel woningen hebben namelijk zo’n dakkapel en daarom zorgt deze dakkapel ook direct voor meerwaarde.

Houdt rekening met extra schoonmaakwerkzaamheden

Waar u wel rekening mee moet houden zijn de schoonmaakwerkzaamheden. Glazen dakkapellen trekken niet meer vuil aan dan normale dakkapellen. Het vuil is alleen wel veel beter zichtbaar. Om altijd van uw dakkapel te kunnen genieten moet u de dakkapel dus vaak schoonmaken. Een klusje die u misschien zelf kunt uitvoeren, maar niet zonder gevaar is.

Het schoonmaken van een dakkapel gebeurt namelijk op grote hoogte. Meestal op een hoogte van 4, 8 of 12 meter. Een misstap kan dan al fataal zijn. Het is daarom sterk aan te raden om een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Omdat de dakkapel regelmatig schoongemaakt zal moeten worden is het bovendien te adviseren om te kiezen voor schoonmaken op contractbasis. Uw dakkapel wordt dan op vaste momenten schoongemaakt en tegen lagere kosten.

Uw glazen dakkapel laten schoonmaken kan voordelig gedaan worden

Een normale schoonmaakbeurt voor een dakkapel start vanaf ongeveer 75 euro exclusief btw. Dit bedrag is dan inclusief het reinigen van het dak, de voorkant, zijwangen en de afvoer. Samen met uw buren de dakkapel laten schoonmaken resulteert vaak in een korting van ongeveer 10% tot 15%. Het is daarom verstandig om in de straat te informeren of meer mensen hun dakkapel willen laten schoonmaken.

Vergelijk ook de prijzen van dakkapel specialisten en vraag offertes aan om te vergelijken

Wanneer u besluit het reinigen van uw glazen dakkapel uit te besteden aan een dakkapellen specialist, vraag dan ook altijd offertes aan zodat u de prijzen kunt vergelijken. De prijsverschillen tussen de verschillende specialisten zijn vaak aanzienlijk. Vooral bij het afsluiten van een contract.

Met de website Dakkapelplaatsenvergelijker.nl vraagt u eenvoudig de prijzen op bij dakkapel specialisten uit uw regio. Bovendien leest u daar recensies van voorgaande opdrachtgevers. Door die twee zaken te combineren maakt u uiteindelijk een overwogen keuze.

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl/dakkapellen-specialist/