Ambiejans
Image default
Dienstverlening

Houten en leistenen naamborden voor woningen

Houten naamborden zijn een klassieke en tijdloze optie voor woningen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor ze milieuvriendelijk zijn en geschikt voor degenen die de voorkeur geven aan een natuurlijke esthetiek. Een houten naambord kan worden aangepast aan de stijl en kleur van het huis, en kan op maat worden gemaakt voor elke gewenste maat of vorm. Deze naamborden zijn duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden buiten, waardoor ze ideaal zijn voor huizen met buitendeuren of poorten.

Er zijn verschillende soorten hout om uit te kiezen als het gaat om houten naamborden, zoals schorsplank, teakhout, eiken, of grenen. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke nerfpatroon en kleur, wat het gemakkelijk maakt om een houten naambord te vinden dat past bij de stijl en het kleurenschema van uw huis. Bovendien kunnen houten naamborden worden gegraveerd, beschilderd of geëtst met een naam, adres of andere informatie die u wilt weergeven.

Leistenen naamborden

Naamborden van leisteen zijn een moderne en stijlvolle optie voor huizen. Ze zijn gemaakt van natuurlijk leisteen, waardoor ze een unieke, gestructureerde uitstraling hebben. Net als houten naamplaten kan een leisteen naambord worden aangepast aan de stijl en kleur van het huis. Ze zijn ook duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden buiten, waardoor ze ideaal zijn voor huizen met buitendeuren of poorten.

Naamborden van leisteen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zodat u gemakkelijk een naambord kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Ze kunnen ook worden gegraveerd of geëtst met een naam, adres of andere informatie die u wilt weergeven. Bovendien zijn naamborden van leisteen stuk voor stuk uniek door het natuurlijke structuur die bij elk naambord anders is. Een leisteen naambord kan ook met RVS gecombineerd worden.

Houten naamborden, leisteen naamborden en vele andere type naamborden kunnen worden besteld bij De Naambordenspecialist. Eenvoudig via uw computer, laptop, tablet of telefoon binnen een paar klikken een naambord naar wens bestellen.

Alle soorten naamborden van De Naambordenspecialist kunnen worden aangepast aan de stijl en kleur van het huis en zijn duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen weersomstandigheden buiten. Of u nu kiest voor een houten, een leistenen naambord of een heel ander type naambord, u kunt er zeker van zijn dat het karakter en stijl toevoegt aan uw huis.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/