Ambiejans
Image default
Woning en Tuin

Keuken opkoper voor uw oude keuken

Keuken opkoper voor uw oude keuken

Wanneer u een nieuwe keuken gaat kopen is het fijn als uw oude keuken wordt opgehaald. De oude keuken kunt u bijvoorbeeld verkopen via marktplaats, maar een andere optie is om een keuken opkoper te vinden voor uw oude keuken. De keuken krijgt zo een tweede leven en u hoeft zelf niet te gaan slepen met de keuken. Bij Tweedehands Keukenkwaliteit is het mogelijk om uw oude keuken op te laten kopen, zodat deze een nieuwe eigenaar krijgt. 

Waarom een keuken opkoper?

Uw keuken een tweede leven is een duurzame oplossing, omdat zo iemand anders uw keuken een tweede leven kan geven. Vaak zijn de keukens nog van goede kwaliteit wanneer deze weggedaan worden, of is de keuken op te knappen. Door uw keuken te verkopen geeft u iemand de kans om een nieuwe keuken te kopen voor een mooie prijs. Zo kunnen mensen met een minder groot budget ook een droomkeuken kopen en houdt u zelf weer wat geld over om de nieuwe keuken te kunnen kopen. 

Hoe werkt het opkopen van uw keuken?

Als u zeker weet dat u uw keuken wilt verkopen dan kunt u via de website van Tweedehands Keukenkwaliteit een aanvraag indienen. Hiervoor is het belangrijk dat u aangeeft hoe oud de keuken is, welke apparaten de keuken heeft en of er eventuele schade aan de keuken is. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in om de keuken te komen bekijken. Na het bekijken van de keuken kunnen wij u een prijsvoorstel doen. Bij akkoord maken wij foto’s en plaatsen wij deze op onze website. Wanneer de keuken verkocht is op onze website wordt deze bij u opgehaald. Voor meer informatie over het opkopen van uw keuken neem contact op of bekijk de website voor antwoord op uw vragen. 

https://tweedehandskeukenkwaliteit.nl/