Ambiejans
Image default
Bedrijven

Kopen van EOS

Wel, EOS is eigenlijk een zogenaamd consensus blockchain besturingssysteem welke voorziet in een aantal elementaire zaken. Het gaat hierbij niet alleen om bijvoorbeeld databases en rechten van accounts, maar wat ook te denken van taakbeheer of planning evenals authentificatie?

Bovendien wordt ook internet-applicatie communicatie aangeboden. Dit alles zorgt er voor dat het mogelijk wordt om blockchain applicaties evenals smart contracts op veel eenvoudigere wijze te ontwikkelen.

Bovendien kunnen cruciale problemen met betrekking tot de schaalbaarheid van een blockchain (waar Ethereum bekend om staat) worden uitgeschakeld. In de praktijk zou de EOS.IO blockchain dan ook op zo’n manier schaalbaar zijn dat niet minder dan miljoenen transacties per seconde gerealiseerd kunnen worden.

Hier is bovendien voor de gebruiker een financieel voordeel aan verbonden. De transacties zouden namelijk uitgevoerd kunnen worden zonder dat er daarvoor een vergoeding dient te worden betaald.

EOS kopen bij Bitvavo

De platformen Bitvavo en Bitonic hebben als hoofddoel om het voor Nederlanders zo eenvoudig mogelijk te maken om crypto aan te schaffen en dat lukt ze aardig.  Op beide platformen kan je eenvoudig crypto kopen met iDeal. Als je voor het eerst crypto koopt, dan is Bitvavo absoluut de beste keuze. Vooral als je naar een veilige Cryptocurrency wallet online op zoek bent.

Een cryptocurrency kopen is vrij eenvoudig maar je moet wel weten waar je moet zijn. Je kunt ze aanschaffen met euro’s bij diverse websites en vervolgens kun je ze naar een exchange sturen om de grotere/bekendere munten te verhandelen voor de kleinere altcoins.

EOS kopen doe je bij Bitvavo

Gerelateerde artikelen

Je restaurant draaiende houden

Op zoek naar een tweedehands bureau?

Schipper Ede: vakwerk en een echt familie