Ambiejans
Image default
Horeca

Luxe buffet voor een degelijke prijs

Heeft u een buffet nodig? Is er binnenkort een event of gelegenheid in Drachten waar een buffet een niet te ontbreken element is? Dan kunt u bij ons terecht voor de beste buffetservice maar ook de wijdste en smakelijkste selectie van lekkere buffets in Drachten. Samen met u kijken we naar de beste mogelijkheden om uw event zo een passend mogelijk buffet te bieden waarbij u en al uw gasten uitermate tevreden te stellen. De beste in regio drachten als het aankomt tot een buffet is licht uitgedrukt, dit garanderen wij u. 

Opties

Bij onze buffet selectie voor uw buffet gelegenheid in Drachten heeft u keuze uit een uitgebreide selectie van opties die u niet zullen teleur stellen. Bij het buffet Drachten heeft u natuurlijk bepaalde wensen, wij proberen hier zoveel mogelijk naar te luisteren in het samen stellen van uw buffet. Is het een casual gelegenheid, is het een feest, zijn er kinderen aanwezig of wilt u juist een iets chiquere sfeer creëren met het eten wat er geserveerd zal worden, dit zijn allemaal vragen die wij kunnen meenemen in het samenstellen van uw ideale buffet. Ook kijken we naar verschillende keukens als inspiratie, heeft u een voorliefde voor de Franse keuken of wellicht heeft u een zwak voor de Chinese keuken. Onze chefs en koks stellen met uw input het ideale menu voor u en uw gelegenheid samen. Uiteraard houden wij rekening met allergieën of voedsel voorkeuren. 

Een prijs voor iedereen

Bij het samenstellen van uw buffet drachten houden wij rekening met een aantal dingen. Dit zijn uw wensen, uw context maar ook uw budget. Hoeveel wilt u uitgeven? Heeft u een beperkt budget? Wij zorgen er toch voor dat u het meeste uit uw geld haalt door onze extra inzet om alles zo lekker mogelijk te maken.