Ambiejans
Image default
Woning en Tuin

Makelaar Lent helpt u met het verkopen van uw woning

Wil jij jouw huis gaan verkopen of juist een huis aan gaan kopen? Dan kan jij de hulp van een makelaar Lent goed gebruiken. Makelaar Lent is de expert en weet precies hoe hij de zaken voor jou goed kan regelen! Dus schakel snel de hulp in van makelaar Lent. 

Woning verkopen met behulp van makelaar Lent 

Heb jij een andere woning gekocht en wil je daarom jouw huidige woning verkopen? Schakel dan de hulp van een makelaar in. De makelaar kan jouw woning online zetten, heeft wellicht mensen in het bestand staan die op zoek zijn naar een woning zoals jouw woning, etc. Op deze manier kan je snel jouw woning verkopen! 

Woning aankopen met behulp van makelaar Lent 

Wil jij een nieuwe woning gaan kopen? Dan komt er veel op jou af. Er zijn veel zaken die je moet regelen en waar je rekening mee moet houden. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je goed naar de staat van de woning kijkt, maar niet iedereen heeft daar verstand van. Een aankoopmakelaar kan jou hier heel goed bij helpen. Ook kan je bij een makelaar een zoekopdracht uitzetten. Hij gaat dan voor jou op zoek naar de perfecte woning voor jou. Zo vind je vast en zeker snel de perfecte woning! 

Taxatierapport laten maken door makelaar Lent 

Een makelaar Lent kan je nog voor veel meer zaken inschakelen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een taxatierapport. Als jij een nieuwe hypotheek wilt afsluiten of je wilt jouw hypotheek gaan verhogen, dan heb je een taxatierapport nodig. Een makelaar in Lent kan jouw hierbij helpen. Let er wel op dat wanneer jij een woning gekocht hebt en als jij daarvoor een hypotheek en dus taxatierapport nodig hebt, dan mag de verkopende makelaar dit niet voor jou verzorgen. Het moet altijd een onafhankelijke makelaar zijn. 

https://www.inbeeldmakelaardij.nl/makelaar-lent/