Ambiejans
Image default
Kinderen

Onwijs leuke babyshower spel ideeën.

Een babyshower is een leuke en feestelijke gelegenheid om de aanstaande geboorte van een baby te vieren. Om de sfeer op te peppen, kun je verschillende spellen organiseren om de gasten te vermaken. Hier zijn enkele populaire babyshower-spellen:

1. Luierwedstrijd: Een leuk babyshower spel is een luierwedstrijd, laat de gasten concurreren in het correct omwikkelen van een babypop met luiers. Geef prijzen aan degenen die dit het snelst en het meest nauwkeurig kunnen doen.

2. Babybingo: Maak bingokaarten met baby-gerelateerde items in plaats van getallen, zoals “luiers,” “fles,” “rammelaar,” enz. Terwijl de cadeaus worden geopend, kunnen gasten de overeenkomstige vakjes afvinken.

3. Babyfoto-raadspel: Vraag gasten om babyfoto’s van zichzelf mee te nemen. Plaats de foto’s op een bord en laat de andere gasten raden wie wie is. De persoon met de meeste correcte antwoorden wint.

4. Raad de babyvoeding: Laat de gasten verschillende soorten babyvoeding proeven en raden wat de smaken zijn. Dit kan hilarisch zijn, want sommige babyvoedingssmaken zijn verrassend!

5. Babynamenwedstrijd: Laat gasten suggesties doen voor babynamen, of je nu het geslacht van de baby al weet of niet. Dit kan leiden tot grappige en creatieve namen.

6. Babyshower-quiz: Stel vragen over de aanstaande ouders, zoals hun favoriete kleuren, vakantiebestemmingen, enz. Laat de gasten raden en beloon degenen met de meeste juiste antwoorden.

7. Voorspellingen voor de baby: Laat gasten voorspellingen doen over de baby, zoals de geboortedatum, het gewicht, de lengte, enz. Bewaar deze voorspellingen om ze later met de ouders te delen.

8. Windelrace: Laat deelnemers een luier omdoen en een babydoll door een hindernisparcours dragen, zoals een obstakelbaan. De snelste tijd wint.

9. Babysokjes raden: Vul een pot met babysokjes en laat de gasten raden hoeveel erin zitten. De persoon die het dichtst bij het juiste aantal komt, wint.

10. Luiertaartwedstrijd: Laat de gasten creatief worden door luiertaarten te maken. Ze kunnen luiers, babyproducten en versieringen gebruiken om de mooiste luiertaart te maken.

Zorg ervoor dat je de spellen aanpast aan de smaak en stijl van de aanstaande ouders, en zorg voor leuke prijzen voor de winnaars. Babyshower-spellen zijn bedoeld om de sfeer te verlevendigen en herinneringen te creëren tijdens deze speciale gelegenheid. Je kan dit allemaal samen stellen in een leuk babyshower pakket.

https://babyshowersss.nl