Op voetbal wedden met een online sportweddenschap

ambiejans-1

<h1>Op voetbal wedden met een online sportweddenschap</h1>

Op voetbal wedden maakt het nog spannender om de wedstrijd van jouw favoriete team te bekijken. Bovenop de reguliere spanning heeft de uitslag immers ook invloed op jouw banksaldo. Met een beetje geluk win je een leuk geldbedrag.

 

<h2>Op voetbal wedden is lucratief</h2>

Op voetbal wedden is niet alleen weggelegd voor mensen met een dikke portemonnee. Een sportweddenschap kun je al voor €1 afsluiten. Ook met een kleine inzet kun je jouw winst zien groeien. Zeker wanneer je wedt op meerdere wedstrijden.

 

<h2>wedden op verschillende wedstrijdelementen</h2>

De meeste mensen weten dat ze bij het wedden op voetbal kunnen kiezen voor winst voor de thuisspeler (1), winst voor de uitspeler (2) of voor een gelijkspel (X). Het is echter ook mogelijk om op andere wedstrijdelementen te wedden, zoals het aantal doelpunten, de topscoorder en de tussenstand.

 

Naast wedden op een enkele wedstrijd (single game), is het ook mogelijk om op een reeks voetbalwedstrijden te wedden. Wanneer je kiest voor een volledig goed voorspelde reeks, kun je de winst stapelen. Er is bij deze vorm van wedden veel geld te winnen. Het risico is echter ook groter: bij één fout in de voorspelde reeks win je niets.

 

<h2>Winst is afhankelijk van de quotering</h2>

Hoeveel je wint met een goed voorspelde wedstrijd is afhankelijk van de quotering van dat resultaat. De quotering is de factor waarmee de bookmaker jouw inzet vermenigvuldigt bij winst. De hoogte van de quotering is afhankelijk van kans dat de voorspelling juist is. Als iets moeilijk te voorspellen is of als een uitslag niet voor de hand ligt, zal de quotering hoger zijn.

 

<h3>Een praktijkvoorbeeld</h3>

Jouw favoriete club speelt de bekerfinale. Aangezien het een club betreft uit de Eerste Divisie tegen een club uit de Eredivisie, achten de bookmakers de kans op winst klein. Ze hebben een quotering bepaald van 5,38. Jij hebt echter alle vertrouwen in de winst van jouw club en zet €50 in.

 

Of het nou geluk of wijsheid is: jouw club wint de bekerfinale met 3-2.

Jij ontvangt: 5,38 x €50 = €269: een winst van €219