Ambiejans
Image default
Bedrijven

Schipper Ede: vakwerk en een echt familie

Schipper Ede is dé specialist op het gebied van schuifpuien en aluminium kozijnen. In deze blog zal gekeken worden naar Schipper Ede. Wat voor een bedrijf is het? Wat vindt men van Schipper Ede? Wat voor soort diensten biedt Schipper Ede aan? Hopelijk worden deze vragen beantwoord. Hopelijk wordt duidelijk waarom Schipper Ede zo’n geliefd familiebedrijf is.

Achtergrondinformatie

Schipper Ede is een bedrijf die is ontstaan in 1959. Wat ooit begon als eenmanszaak is nu uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van aluminium kozijnen. Het mooie aan Schipper Ede is dat er al drie generaties Schippers het voor het zeggen gehad hebben. Een echt familiebedrijf dus. Schipper Ede focust zich op aluminium kozijnen en schuifpuien. Schipper Ede heeft een eigen kantoor en een eigen showroom in Ede.

Diensten

Schipper Ede biedt verschillende producten aan. Zo beschikken ze over: verschillende soorten schuifpuien, aluminium kozijnen, deuren, vouwwanden en schuiframen. Voor allerlei soorten kwesties in huis biedt Schipper Ede de oplossing. Schipper Ede heeft op hun website erg veel verschillende projecten staan. Met verschillende foto’s en soms een leuk verhaaltje laten ze zien wie ze zijn en wat ze doen. Het is zeker een aanrader om deze projecten eens te bekijken. Zo hebben ze echt goed werk geleverd. Vooral de aluminium schuifpuien zien er goed uit. Met slimme oplossingen creeëren ze een hele nieuwe sfeer.

Wat vinden de mensen van Schipper Ede?

Schipper Ede heeft de afgelopen jaren erg veel ervaring opgedaan. Dit betekent dus ook dat ze erg veel klanten gehad hebben. Wat vinden die klanten eigenlijk precies van Schipper Ede? De klanten zijn vrijwel allemaal erg tevreden. Zo beveelt 98% van de klanten Schipper Ede aan. Daarnaast scoort Schipper Ede een 9,3 op basis van 48 beoordelingen. Deze cijfers spreken natuurlijk voor zich. Vele klanten hebben er ook een verhaaltje bij gegeven. Vele klanten geven aan erg tevreden te zijn met het hele plaatje. Van het contact tot de werkwijze en tot het resultaat. Schipper Ede is volgens hen een betrouwbaar bedrijf die zeker aan te raden is.