Ambiejans
Image default
Aanbiedingen

Spiritueel advies voor je sterrenbeeld deze maand

Gefeliciteerd beste Stier! Er keren deze maand heel veel planeten retrograde, dus het wordt een maand vol rust en aandacht. Mediteer op wat je nu écht wilt in het leven, of het nu materiële dingen zijn, werkprestaties, relatiedoelen of spirituele ontwikkeling. Maak daarna een lijstje met stappen die je kunt ondernemen om dit te bereiken. Hoe klein ze ook lijken, alle beetjes helpen! Langzaam maar zeker zul je hier tegen september de vruchten van plukken. Als je fysiek weinig hebt bewogen afgelopen winter en quarantaine, breng daar dan verandering in. Thuis aerobic, yoga of gewoon lekker wandelen in een rustige omgeving zijn ook corona-proof en je voelt je gegarandeerd een stuk beter daarna.

 Beste Tweelingen, let goed op je innerlijke monoloog. Je hebt nogal de neiging erg negatief over jezelf te denken, dus neem jezelf voor om jezelf niet meer zo af te kraken! Venus, de planeet van de liefde en waardering, is retrograde in je teken. Maak er een spirituele oefening van om liefde en mededogen naar jezelf te ontwikkelen. Je zult merken dat zelfs je uiterlijk hierdoor verbetert. Mensen nemen je positiever waar omdat je gewoon straalt! Deze nieuwe insteek kan zelfs meer voorspoed in je leven aantrekken. Vertel gerust aan vertrouwde vrienden of familieleden waar je mee bezig bent, zodat ze je erop kunnen aanspreken als ze merken dat je in oude gewoonten vervalt.

 Beste sterrenbeeld Kreeft, mediteer om oud zeer uit relaties los te laten. Dit geldt voor zowel je huidige relatie als relaties uit het verleden. Denk ook goed na over je ouders en hoe bepaalde gebeurtenissen en gewoonten een diepe indruk op je hebben achter gelaten als kind, waardoor je die patronen mogelijk hebt overgenomen. Dit is een krachtige tijd om jezelf als het ware opnieuw uit te vinden. Hierdoor zend je ook andere signalen uit naar het Universum, waardoor je meer voorspoed kunt aantrekken.

 

 

Beste Leeuw, je hebt zo’n groot en gul hart! Mediteer op je vriendschappen en partnerschappen om te zien of je gevende natuur wel wordt beantwoord. Als je het gevoel krijgt dat er misbruik van je wordt gemaakt, of dat je misschien zelfs in een mede-afhankelijke situatie zit, zorg er dan voor dat je gezonde grenzen stelt en hou je er ook aan! Dit geldt natuurlijk ook voor situaties op je werk. Als je single bent, kun je deze maand een SPANNEND nieuw persoon ontmoeten die begrijpt hoe heilig connecties zijn. Zoek ook weer contact op met oude vrienden met wie het contact de afgelopen drukke periode wat verwaterd is. Je zult merken hoeveel ze eigenlijk voor je betekenen!

 

Beste Maagd, mediteer deze maand op grenzen en veiligheid. Denk goed na over je immuunsysteem en hoe dit je beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ook innerlijke rust versterkt je immuunsysteem, dus probeer je niet gek te laten maken door je zorgen. Als je je fysiek veilig en emotioneel kalm voelt, zul je beter de stress van je werk en emotionele kwesties aankunnen. En kun je beter je intuïtie aanboren voor creatieve oplossingen als je tegen problemen aanloopt. Je relaties verlopen ook soepeler en problemen op je werk lossen eindelijk op. Zelfs geld kan nu beter toestromen!

 

Beste sterrenbeeld Weegschaal, laat jezelf verliefd worden op je eigen spirituele beoefeningen. Als je ze alleen uit plichtsbesef doet, probeer dan gerust eens iets nieuws zodat je weer inspiratie voelt. Waar verheug je je op? Wat vind je leuk om elke dag te doen? Misschien is wandelen in de natuur wel je nieuwe vorm van meditatie. Of luisteren naar en losgaan op je lievelingsmuziek! Je zult deze maand een verbondenheid voelen met je passie zoals je dat al heel lang niet meer hebt ervaren! Op je werk heb je het erg druk, dus boor je intuïtie aan om je te helpen. Dit wordt versterkt door je vernieuwde spirituele “speeltijd” (want discipline of beoefening klinkt ook weer zo zwaar!).

 

Beste Schorpioen, vertrouw deze maand goed op je instinct. Je intuïtie is nu extra scherp. Door te mediteren kun je innerlijke begeleiding ontvangen over investeringen en financiën. Ook kun je diepgaande inzichten krijgen over je blokkades op het gebied van intimiteit, en patronen in je huidige partnerschappen waardoor er minder vertrouwen is dan er zou kunnen zijn. Sta open voor liefde en laat het je hart helen, hoe veel uitdagingen er ook op je pad zijn gekomen en nog gaan komen! Zelfs wonden uit je kindertijd die heel bepalend zijn geweest voor je identiteit, kun je nu helen, en je hersenen en hart kunnen weer opnieuw vertrouwen en veiligheid ervaren.

 

 

Beste Boogschutter, zowel Venus als Jupiter keren deze maand retrograde, waardoor het tijd is om je uitgavenpatronen onder de loep te nemen. Beide planeten gaan over overvloed, dus wees bewust bezig met geld”kwesties” om te zorgen voor een “flow” voor de rest van het jaar! Koop je om je emoties een uitlaatklep te geven? Heb je beperkende opvattingen over financiën? Mediteer op overvloed en lees meer over spiritualiteit en geld. Stel een budget op en maak ook een potje voor leuke dingen. Als je een partner hebt, zul je merken dat je relatie hierdoor een stuk soepeler zal verlopen. Als je single bent, neem dan je beperkende opvattingen over relaties onder de loep zodat je kunt werken aan belemmeringen die je ervan weerhouden meer liefde in je leven te ontvangen!

 

Beste sterrenbeeld Steenbok, wees geduldig want het lijkt erop dat je deze maand nog niet je doelen gaat bereiken, maar je legt wel alvast de basis voor overvloed en succes! Blijf positief met affirmaties. Mediteer op toekomstige visies die je inspireren en kracht geven. Wees ook niet overmatig nedigerig, anders ga je voorbij aan je talenten, uiterlijk of persoonlijkheid. Zoek vrienden op die ook inzien hoe lief en leuk je bent! Daag je innerlijke criticus uit!

 

Beste Waterman, Saturnus keert retrograde in je teken, waardoor het een goed moment is om te mediteren op je prioriteiten. Maak een lijstje van de doelen die je wilt bereiken. Maak vervolgens een plan met duidelijke en vooral simpele stappen die je elke dag kunt zetten om naar succes te gaan, langzaam maar zeker! Kleine overwinningen zorgen voor meer zelfvertrouwen en inspireren je om door te blijven gaan. Zorg ervoor dat je verbonden blijft met je spirituele gidsen, of dit nu “energieën” zijn die je om je heen voelt, of mensen in je omgeving die in jouw toekomst geloven! Er kan een nieuwe liefdesrelatie opbloeien die langzaam groeit en je verrast met een passievolle band die de komende maanden ontwikkelt. Ook kan een al bestaande relatie vernieuwde passie beleven!

 

Beste Vissen, de energetische planeet Mars beweegt tot juli je teken binnen, waardoor je veel motivatie hebt om je doelen te formuleren en stappen te te ondernemen om ze te manifesteren! Meditatie laat je zien hoe vergeten dromen weer tot leven kunnen komen, want nu is de tijd eindelijk rijp. Ruim je huis op en doe onnodige troep weg, want dit zorgt ook voor meer ruimte in je geest! Je voelt je vrij en gefocust. Maak ook een heilige ruimte vrij om na te denken en weer nieuwe inspiratie te krijgen.

 

 

Beste sterrenbeeld Ram, mediteer om oude wrok los te laten, zowel jegens anderen als jezelf! Wanneer je ruimte vrijmaakt in je hart en geest, trek je vanzelf successen naar je toe, zowel op persoonlijk gebied als in je carrière. Ga weer terug naar de basis in je spirituele beoefening, met affirmaties, ademhalingstechnieken, simpele yogahoudingen en gezonde voeding. Je voelt je als herboren en hebt weer inspirerende gedachten. Neem ook eens contact op met oude vrienden om die liefdevolle banden weer aan te halen!

 

Lees meer over je sterrenbeeld op Horoscoop-Luna.nl!