Ambiejans
Image default
Groothandel

Zo houd je de school schoon

De middelbare scholen staan deze week geheel in het teken van de centrale eindexamens, waar de scholieren zich het afgelopen jaar weer hard voor hebben voorbereid. De gymzalen worden dan ook ter beschikking gesteld, zodat de eindexamenkandidaten niet gestoord worden door de andere klassen in het voorgezet onderwijs én er voldoende afstand gehouden kan worden om verantwoord de examens door te kunnen laten gaan. Desinfecteren is daarom niet voor niets belangrijker dan ooit, want de vele verplaatsingen binnen de schoolgebouwen maken het het virus makkelijker om over te springen. Daarnaast is het schoonmaken van de tafeltjes, stoelen, doorknoppen en alle andere mogelijke aanrakingen met objecten van groot belang om de veiligheid te waarborgen. Echter, hoe realiseert de school deze heuse schoonmaakbeurten dagelijks? Groothandel schoonmaakartikelen Fayon weet raad en beveelt een aantal producten aan!

1. Zorg voor desinfectiemiddel

Naast het feit dat het belangrijk is om afstand te houden in de school kan het een wereld van verschil maken als de scholieren en docenten hun handen desinfecteren. Handen schudden doen we namelijk al een tijdje niet om dezelfde reden. Ben jij dus op zoek naar een effectief desinfecterend schoonmaakmiddel? Neem dan eens een kijkje op de website van Fayon om een doeltreffende variant aan te schaffen, waarmee de scholieren weer een tijd vooruit kunnen.

2. Reinig de tafels en armleuningen

Niet alleen is het desinfecteren van je handen cruciaal, maar ook is het raadzaam om de tafels en stoelen of armleuningen te reinigen nadat de eindexamenkandidaten of leerlingen uit lagere jaren op school zijn geweest. Op die manier zal het virus alsnog geen schijn van kans maken, wanneer de handen niet goed genoeg gedesinfecteerd zijn. Heb je daarnaast nog andere schoonmaakartikelen nodig om de school schoon te houden? Breng ook dan een bezoekje aan de website van Fayon voor meer informatie over alle producten!

https://fayon.nl/