Ambiejans
Image default
Aanbiedingen

Zwembad in de tuin

Een zwembad in de tuin lijkt alleen bestemd voor de rijke mensen onder ons. Dit is echter niet het geval; iedereen kan een zwembad plaatsen in de tuin. Het ene huishouden pakt wellicht wat meer uit dan het andere huishouden. Een zwembad in de tuin heeft veel voordelen. Wij zetten graag een aantal voordelen voor jou op een rijtje. Wie weet plaats jij binnenkort een zwembad in jouw tuin. 

 

Dichtbij 

In de zomer is het heerlijk om een verfrissende duik te nemen in het zwembad. Iedereen heeft dezelfde gedachten als jij; we rijden allemaal tegelijk naar het zwembad toe. Op deze manier wordt het erg druk. Doordat er niet extreem veel warme dagen zijn, pakt men in Nederland ieder moment van de zon. Daarnaast is een ritje op de fiets in de warme temperaturen erg zwaar. Wanneer je een luchtbedje mee wilt nemen, dan ga je vaak met de auto. De auto wordt erg warm en daardoor krijg je snel genoeg van de warmte. Wij hebben voor jou de ideale oplossing, namelijk het zwembad in je tuin. Lekker dicht bij huis en op ieder gewenst moment neem jij een heerlijke duik. Daarnaast hoef je geen entree te betalen en is het dus niet zonde wanneer je maar een uurtje in het zwembad wilt zitten. 

 

Verkoopwaarde van je woning 

Ieder extraatje aan de woning zorgt voor een waarde verhoging van je huis. De investering van een zwembad is natuurlijk ook niet niks, maar tijdens de verkoop van de woning levert het ook zeker wat op. Wanneer je het zwembad goed onderhoud, verhoog je de verkoopwaarde van de woning. De volgende bewoners kunnen genieten van het zwembad in de tuin. 

 

Verwarmen 

In Nederland is het niet altijd even warm. Om toch te kunnen geniet van het zwembad, kan je het water in het zwembad verwarmen. Bij een ingebouwd zwembad kan dit door middel van een warmtepomp. Niet iedereen heeft een ingebouwd zwembad, maar ook zeker de opblaaszwembaden kunnen verwarmd worden. De Intex prism frame pool kan warm worden gehouden. Vaak is enkel het zonlicht al voldoende om te kunnen genieten van een warm bad. Daarnaast houd je rekening met de ondergrond. Een warmte-isolerende ondergrond houdt het zwembad warmer.

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/