Ambiejans
Image default
Aanbiedingen

4 tips voor het kiezen van de juiste haarkliniek voor een haartransplantatie

4 tips voor het kiezen van de juiste haarkliniek voor een haartransplantatie

Een haartransplantatie is een behoorlijke ingreep. Wil jij graag weten hoe je de juiste haarkliniek uitkiest voor een haartransplantatie? In deze blog kom jij precies te weten hoe jij de juiste haarkliniek uitkiest. 

 

Controleer of je gekozen arts specifieke registraties heeft

Het is belangrijk om te controleren of jouw gekozen arts een Big-registratie heeft. Dat is een registratie van het Ministerie van Volksgezondheid voor alle personen die werkzaam zijn in de zorg en de erkende papieren daarvoor heeft.

Kies voor een arts met voldoende ervaring in haartransplantaties

In de opleiding van een arts wordt er geen specifieke aandacht gegeven voor haartransplantaties. Voordat een arts een daadwerkelijke haartransplantatie kan uitvoeren zal die dit van andere artsen moet leren die hier al wel ervaring in hebben. Let er dus op dat de arts die jij hebt gekozen voldoende ervaring heeft in haartransplantaties. 

 

Vraag of je gekozen arts op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen

Vraag of je gekozen arts op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties. Dit kun je controleren door te vragen of je arts bijvoorbeeld lid is van de ISHRS. Dat is een internationale vakvereniging voor haartransplantatie-artsen die ieder jaar een congres organiseert waarbij die laatste ontwikkelingen aan bod komen. 

 

Bezoek meerdere klinieken 

Vergelijk de eventuele verschillen in de diagnose van jouw haaruitval door verschillende artsen en of haarklinieken. Maar ook wat ze als verschil aangeven in mogelijkheden die er zijn om iets aan je haaruitval te doen. Je bent namelijk bereid om veel geld uit te geven voor een haartransplantatie, dan kan het geen kwaad om meerdere opties aan te horen. Waardoor je een weloverwogen beslissing kan nemen over de arts en of haarkliniek waar je voor kiest.

 

Haarkliniek Omorfy

Heb jij wel eens last van een kale plek, haaruitval of een litteken op je hoofd die niet wenselijk is? Omorfy kan je hiervoor helpen. Neem een kijkje op de website van Omorfy of neem contact met ons op om erachter te komen hoe jij het beste geholpen kan worden.

https://omorfy.nl/