Ambiejans
Image default
Boeken en Tijdschriften

Baby eerste jaar boek

Is het zover? Die eindeloze 9 maanden voorbij? Tijd voor het grote moment: je kindje op de wereld zetten. Al snel zal je kunnen genieten van dit mooie wonder en zal je hem of haar zien groeien met de dag. Want oh wat gaat deze tijd toch snel. Dit klinkt cliché, maar je hulpeloos kleintje zal maar al te snel groeien tot een eigenwijs klein mannetje of vrouwtje. Zo snel dat je al die mooie momenten graag vastlegt om later op terug te blikken. Niets leuker dan een boek vol leuke herinneringen.

Het baby eerste jaar boek helpt je om belangrijke momenten vast te leggen. Denk maar aan de eerste dagen thuis, de eerste tandjes, maaltijden, lachje, stapjes…. Maar ook de eerste keer feest vieren, de eerste nacht zonder mama en de eerste echte vakantie. Zo ga je maar door tot de eerste verjaardag. Het boek zorgt ervoor dat je geen enkele mijlpaal vergeet en je kan er bovendien boordevol leuke foto’s en stukjes extra tekst in kwijt.

Het baby eerste jaar boek is niet enkel leuk voor jou, om terug te blikken op dat mooie en intense eerste jaar van je kind, maar ook later voor je kind zelf. Het is een heel leuk cadeau voor je kind als hij of zij ouder is. Hij of zij zal het heel spannend vinden om te weten hoe hij of zij als baby was. Je kan er ook samen met je kind in terugkijken en bij vertellen.

Komt die babyborrel van je collega eraan, of is er een nieuw kleintje op komst in de familie? Dan is een baby eerste jaar boek een ideaal cadeau. Kan jij niet wachten om jouw baby eerste jaar boek in te vullen of cadeau te doen? Neem dan snel een kijkje op: www.studioinsenouts.nl.