Ambiejans
Image default
Boeken en Tijdschriften

Verhuisdozen.store levert professionele verhuisdozen tegen een scherpe prijs.

Goedkoop verhuizen? Zo moet het!

Ga je verhuizen, maar wilt je dit zo goedkoop en duurzaam mogelijk doen? Wij geven wat tips waarmee je gegarandeerd kosten bespaart.

Doe zo veel mogelijk zelf

Om nu en in de toekomst geld te besparen raden wij aan zoveel mogelijk zelf te doen. De dingen die je zelf kunt lijken vaak klein, maar leveren veel op. Denk hierbij aan het (de)monteren van meubels wat vaak niet zo moeilijk is als het eruitziet. Kijk goed op de gebruiksaanwijzing hoe het meubel in elkaar zit en zet eventueel aanwijzingen op het meubel met potlood. Zo kan je de onderdelen nummeren en het meubel weer makkelijk monteren.

Schakel een erkende vakman in

Ziet u het toch niet zitten om bepaalde klussen zelf uit te voeren? Vakmannen besparen een hoop werk. Nu hoor ik u denken: “die zijn toch juist duur?” Klopt! Daarom moet je zijn tijd en jouw tijd nuttig besteden. Maak van de gelegenheid gebruik om de vakman te helpen bij zijn werk, indien mogelijk. Deze situatie is win-win want de vakman kan het werk snel afmaken, en u leert wat bij. In het vervolg is de klus veel sneller geklaard. 

Kies uw verhuisdag zorgvuldig

Wist u dat verhuisbedrijven en autoverhuurders door de weeks goedkoper zijn? Daarom raden wij aan om voor budget verhuizingen goed op te letten op het tijdstip van de verhuizing. Kijk dus niet alleen naar het gewenste tijdstip of een plekje in je agenda, maar check ook de verschillende prijzen in bepaalde seizoenen of op bepaalde dagen. 

Goedkoop verhuismateriaal is niet altijd goedkoper

Verhuismaterialen brengen een hoop kosten met zich mee. Desondanks ben je meer kwijt wanneer je materiaal het begeeft tijdens de verhuizing. Verhuisdozen.store levert professionele verhuisdozen tegen een scherpe prijs. Doe hier je voordeel mee! Let op, zorg dat je verhuisdozen niet te zwaar belaadt. Neem bijvoorbeeld boekendozen om zwaar servies of andere zware items in te vervoeren. Deze dozen zijn wat compacter en daardoor steviger.

https://verhuisdozen.store/