Ambiejans
Image default
Internet marketing

Doeltreffende linkbuilding in 2021

Jouw bedrijf loopt al jaren op rolletjes, maar sinds de rappe digitalisering van de afgelopen tijd ben je ten einde raad. Jouw klanten konden namelijk niet meer in jouw fysieke winkel langskomen om jouw producten te bekijken en advies op maat te krijgen en bovendien leek het alsof jouw klanten je website moeilijk konden vinden. Wat ging er toch mis? In plaats van je te richten op marketing besloot je je daarom te verdiepen in ónline marketing, wat al snel een erg technisch verhaal leek te worden. Je zou graag de effecten willen merken van een doeltreffende online marketingstrategie, alleen had je zelf geen idee hoe je deze zou moeten bewerkstelligen. Dan stuitte je op de website van Economy, waardoor er ineens een wereld voor je openging: je kan ook gewoon linkbuilden uitbesteden!

Waarom is linkbuilding onmisbaar in 2021?

Digitalisering heeft een enorme versnelling doorgemaakt als gevolg van het thuiswerken en het sluiten van winkels. Marketingstrategieën leggen dan ook niet langer alleen maar nadruk op fysieke winkels, maar zijn ook gericht op online vindbaarheid en zichtbaarheid. Hoe kun jij je namelijk onderscheiden van die andere plantenwinkels in heel Nederland en op welke manier zorg je ervoor dat potentiële klanten eerder op jouw website klikken dan op die van de concurrent? Dáár heb je linkbuilding en de specialisten van Economy voor nodig! Ons online marketing bureau Delft zal namelijk zorgvuldig te werk gaan in het opstellen van een effectieve SEO-strategie, die ervoor zal zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google getoond zullen worden.

Hoe gaat linkbuilding in zijn werk?

Ben jij benieuwd wat linkbuilding voor verschil kan maken voor jouw onderneming? Dan gaat Economy graag met jou in gesprek om in te zoomen op jouw situatie en je op de hoogte te stellen van de ins en outs van online marketing voor jouw onderneming.

https://www.economy.nl/