Ambiejans
Image default
Dienstverlening

Een digitale receptie met DigiReceptie

Sinds het uitbreken van de pandemie hebben verzorgingstehuizen het drukker dan ooit. Niet alleen moet er meer aandacht besteed worden aan hygiënemaatregelen, maar ook is er een bezoekersplanning geïntroduceerd. Op die manier kunnen bezoeken namelijk gepland worden door bezoekers, die zich registreren voor een specifiek tijdsslot. Veel verzorgingstehuizen begonnen met een papieren planning, maar kwamen hier al snel op terug. Nu de tijd van medewerkers verder beperkt werd, kon deze tijdrovende klus er namelijk niet ook nog bij komen. Echter, wat was het alternatief? Kon de bezoekersplanning verzorgingstehuis op een efficiëntere manier georganiseerd worden of leek er niets anders op te zitten dan de papieren planning te behouden? Gelukkig schoot DigiReceptie te hulp.

Hoe werkt het systeem van DigiReceptie?

DigiReceptie maakt het mogelijk om een digitale receptie te onderhouden. Dit houdt in dat er niet langer meer met papieren registratiesystemen, zoals de bovengenoemde bezoekersplanning, gewerkt hoeft te worden. Alle bezoeken worden namelijk digitaal geregeld, waarbij bezoekers middels een inlogcode een bezoek kunnen plannen. Door zich te registeren, kan de bezoeker op afstand zijn of haar bezoek aan een bewoner in het verzorgingstehuis inplannen zonder contact te hoeven hebben met het verzorgend personeel. Dit is niet alleen coronaproef, maar ook nog eens zeer efficiënt. Het systeem is daarnaast allesbehalve onpersoonlijk, doordat de webpagina voor een verzorgingstehuis geheel op eigen wijze vormgegeven kan worden. Hierdoor wordt de bezoeker op een passende manier door het verzorgingstehuis digitaal verwelkomd.

Hoe kan ik de software installeren?

Ben jij geïnteresseerd in de digitale receptie software en zou je graag DigiReceptie willen introduceren voor jouw verzorgingstehuis? Aarzel dan vooral niet om een kijkje te nemen op de website van DigiReceptie voor meer informatie over de functionaliteiten van DigiReceptie. Vragen of advies nodig? De experts van DigiReceptie helpen je graag verder en denken met je mee in de mogelijkheden.

https://www.economy.nl/