Ambiejans
Image default
Woning en Tuin

Extra opbergruimte met een landelijke kast

Een landelijke kast is een kleine opbergruimte die soms in de muur van een kamer wordt ingebouwd, maar ook los gekocht kan worden. Het wordt over het algemeen gebruikt om items zoals kleding, beddengoed en andere benodigdheden op te slaan. Dit type kast kan in elke kamer van jouw huis worden geïnstalleerd, maar past meestal goed bij de landelijke woonstijl. Voor je landelijke kast kun je een inbouwkast hebben die is gemaakt van hout of een eenvoudig hangend rek. Je kunt ook kiezen voor een klein bankje dat dienst doet als opbergruimte voor de kast. Al met al een hele fijn meubel, die zorgt dat je net even wat extra opbergruimte hebt.

 

 

Waar een landelijke kast plaatsen?

Een landelijke kast wordt vaak geplaatst in de woonkamer, maar tegenwoordig worden ze geplaatst door het hele huis in. Dat komt omdat landelijke kasten steeds vaker te vinden zijn in verschillende maten. Zo zijn er hele handige drie laden landelijke kasten om te plaatsen in bijvoorbeeld de gang of werkkamer. Zo berg je gemakkelijk jouw sleutels op, maar kan je hem ook gebruiken om belangrijke documenten in op te slaan. Wil je echte een pronkstuk in je woonkamer? Dan kan je kiezen voor een grotere landelijke kast. Deze hebben vaak vitrines waardoor je heel mooi gave spullen kunt tentoonstellen. Daarnaast hebben ze een bult aan opbergruimte waardoor hij naast heel mooi ook nog eens heel praktisch is.

 

Industrieel meer jouw stijl?

Ben je juist meer thuis in de industriële wereld? Er zijn ook tal van industriële meubels waar je al jouw spullen in kunt opbergen. De industriële stijl staat bekend om zijn robuuste vormen en karakteristieke stijl. Een industriële kast is een echte blikvanger in jouw huis, met daarnaast ook nog eens de praktische functie.  Daarnaast is het ook heel goed mogelijk om verschillende meubels te combineren en een eigen stijl te creëren.

https://answoonshop.nl/landelijke-kast/