Ambiejans
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Week 2 Ram Stier en Tweeling

Elke week staat er weer in de sterren geschreven wat er gebeurd in je horoscoop in het leven en liefde. Iedere week zorgen wij voor jouw horoscoop om met veel geluk en liefde het levenspad te betreden.

Horoscoop Ram

Als je single bent, verstop je dan niet thuis. Uw kansen om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten en misschien zelfs uw droompartner zijn momenteel erg groot. Als je een relatie hebt, wijst alles ook hier op een geweldige tijd. Sternzeichen moet een bewuste poging doen om ruimte te creëren en romantische tijd door te brengen met je geliefde – het zal zijn vruchten afwerpen op bevredigende en lonende manieren!

Gezondheid

Je voelt je verfrist en vol energie – meer dan ooit tevoren. De enige speciale eigenschap die je nu bezit, is motivatie. Je houdt van lichaamsbeweging en houdt ervan om in beweging te blijven. Zorg ervoor dat je langere ontspanningsfasen neemt en dat je je aan een gezond voedingspatroon houdt. Niets kan u ervan weerhouden uw doelen te bereiken, als u zich aan een verstandige strategie voor een goede gezondheid houdt.

Werk

Qua werk zit deze week vol succes. U voltooit eindelijk langdurige en vermoeiende taken en vindt de tijd om nieuwe en interessantere taken uit te voeren. U waardeert veel meer dat u het goed doet in uw werk en dat u uw voortdurende succes kunt vieren. Het is mogelijk dat al je uitstekende harde werk zijn vruchten afwerpt en dat er eerder erkenning zal zijn dan je had verwacht.

Horoscoop Stier

De druk van uw omstandigheden heeft een negatieve invloed op uw privéleven. Kleine misverstanden lijken je woedend te maken. Je lost je problemen niet op door te schreeuwen tegen degenen waar je het meest om geeft. Onthoud u van dergelijke uitbarstingen en handel op een emotionele manier. Je geliefde is tenslotte niet per se schuldig! Nuchterheid en zelfbeheersing kunnen de situatie verlichten.

Gezondheid

Je weet niet waar je hoofd is – door alle angst die je ervaart. Als u zich zo slecht op uw gemak voelt, moet u extra voorzichtig zijn voordat er zich spanningen of ongelukken voordoen. Als u er even tussenuit kunt en bewust kunt genieten van een rustig en ontspannend weekend. Horoscoop Stier moet projecten opnieuw plannen, trainingen vooruit plannen en praten over hoe je je voelt met je familie of partner.

Werk

Het leven werpt voortdurend nieuwe uitdagingen op je pad. Het lijkt alsof je jezelf keer op keer moet bewijzen. Taken die voor ons liggen, kunnen niet gemakkelijk worden afgehandeld door uw normale routine. De extra inspanning die nodig is, is vervelend en stressvol, wat een van de redenen is waarom u zich nogal lichtgeraakt en enigszins prikkelbaar zult voelen. Houd het hoofd echter koel, anders maak je het alleen maar erger.

Horoscoop Tweeling

Je argumentatieve aard kan je relatie snel in een slagveld veranderen. Je mist eerlijkheid en gevoeligheid – trek jezelf bij elkaar! Als je ruzie moet maken, doe dat dan, maar alleen als je je sterk voelt, niet vanwege je humeurigheid. Je wilt de mensen om wie je het meest geeft niet van streek maken, dus haal diep adem en zeg niets waar je later spijt van krijgt.

Gezondheid

Je opgekropte emoties hebben een fysieke uitlaatklep nodig. Geef je spieren een training, een uitputtende krachttraining of een andere oefening waardoor je verbrandt. Trakteer uzelf daarna op een massage en merk dat uw angst wordt verminderd. Wanneer je je meer op je gemak voelt met jezelf, verdwijnt je prikkelbaarheid! Rustfasen zullen Horoskop helpen afstand te nemen van uw problemen.

Werk

Concentreer je op één bepaalde activiteit, namelijk het hoofd koel houden. Uw tolerantie voor fouten is op een historisch dieptepunt; je reageert direct op mislukkingen en misverstanden. U loopt het risico te verzanden in onproductieve geschillen. Je zou meer zelfbeheersing in je routine moeten brengen. Waarom annuleert u niet een paar vergaderingen en concentreert u zich op het meest essentiële!

Bron:
Zodiac Horoscoop