Ambiejans
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat Scheveningen

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval, of heeft u letselschade opgelopen door een medische fout? Dan is het prettig om iemand te hebben die verstand van zaken heeft en het juridische gedeelte van u over kan nemen. Een letselschade advocaat is in deze gevallen de aangewezen persoon om u te helpen. Voor een goede letselschade advocaat Scheveningen bent u aan het juiste adres bij Thomas van Dijk. Met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van letselschade, kan hij u helpen in elke situatie. Ook bij een bedrijfsongeval kunt u terecht bij Van Dijk advocaten.

Van Dijk advocaten

Thomas van Dijk is gevestigd in Zoetermeer en staat klaar voor iedereen in de regio Den Haag. Op het kantoor wordt gebruik gemaakt van een grondige aanpak om de kans op het winnen van een zaak zo groot mogelijk te maken. Er wordt in alle gevallen uitgebreid onderzoek gedaan naar de situatie. Op het kantoor is veel kennis aanwezig om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de omstandigheden die van belang zijn. Daarnaast werkt Van Dijk samen met medisch adviseurs, actuarieel rekenaars, ARBO specialisten en arbeidsdeskundigen.

Directe verzekering

Als u letselschade heeft opgelopen door het toedoen van een ander, is de procedure om hiervoor een vergoeding te ontvangen vaak erg langdurig en soms ook ingewikkeld. Om dit proces iets eenvoudiger te maken, wordt er nu onderzoek gedaan naar het inzetten van de directe verzekering. Dit houdt in dat de opgelopen schade direct bij de eigen verzekeraar kan worden geclaimd, zonder dat wordt gekeken naar wie er aansprakelijk moet worden gesteld. Het is nog niet zeker of de directe verzekering daadwerkelijk zoveel voordelen oplevert. Meer hierover leest u op onze website. Natuurlijk kunt u desgewenst ook altijd contact met ons opnemen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/