Ambiejans
Image default
Architectuur

Originele tuinontwerpen door sierbestrating

Nu de zon weer vaker gaan schijnen, zitten we allemaal ook steeds vaker in de tuin. Waar de één allerlei klusjes oppakt in de schuur, wroet de ander lekker in de aarde om plantjes en bloemen te planten. Echter, de tuin wordt niet alleen maar mooier van nieuwe planten, maar vaak doe je er ook goed aan om de tuintegels schoon te maken of na te denken over een origineel tuinontwerp. Zou jij graag de tuin meer eigen willen maken en je creatieve ideeën los willen laten op sierbestrating? In dat geval denkt Bricks and Stones graag met je mee!

In sierbestrating zijn oneindig veel mogelijkheden. Om te beginnen kun je kiezen voor keramische terrastegels, die uitgevoerd worden in verschillende patronen. De keramiek tegel kent vele voordelen ten opzichte van betontegels of natuursteen, wegens het feit dat ze kleurvast en krasbestendig zijn. Tevens zal je niet zo snel uitglijden op de tegels en heb je ze in een klein kwartiertje schoongemaakt. Hiervoor heb je slechts een emmer water nodig en een zachte bezem, waarna de klus alweer geklaard is. Naast de keramische tegels biedt Bricks and Stones ook verschillende opties met waaltjes. De gebakken waaltjes kunnen gezand, ongezand of getrommeld zijn, wat afhangt van het ovenproces van de steentjes. Daarnaast bestaan de klinkers in verschillende kleuren, zoals grijze of rode waaltjes. Deze kleuren kun je met elkaar afwisselen voor een speels effect, maar het is ook mogelijk om te variëren in het legpatroon. Op die manier maak jij jouw tuin uniek en eigen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitstraling van de tuin en heb jij een creatieve geest? Laat je dan inspireren door de voorbeelden van de experts van Bricks and Stones en laat ons met jou meedenken om die originele ideeën in praktijk te brengen!

https://www.bricksandstones.nl/