Ambiejans
Image default
Zorg

Wat te doen bij pijn?

Vaak is pijn erg vervelend maar niet gevaarlijk volgens Acupunctuur Uithoorn. Pijn kan een teken van je lichaam zijn dat er iets is overbelast of zelfs beschadigd. Uiteraard wanneer u een ongeluk heeft gehad of er is een wond te zien dan is pijn te behandelen bij de huisarts of in het ziekenhuis. Maar vele soorten pijn komen regelmatig voor zoals hoofdpijn, nekpijn en/of rugpijn. Blijven bewegen is dan een goede tip om er sneller vanaf te komen of juist even te gaan liggen. Als er dus geen duidelijke oorzaak is zoals een val kun je wachten tot de pijn vanzelf over gaat. Ook kun je er pijnstillers voor innemen zoals paracetamol of een NSAID. Onder de NSAID pijnstillers vallen bijvoorbeeld ibuprofen, naproxen, diclofenac en acetylsalicylzuur. Let bij deze medische middelen er wel op of je geen andere medische middelen gebruikt of last hebt van je maag. Maar er zijn ook andere manieren om van de pijn af te komen.

Acupunctuur in Uithoorn: een manier om van pijn af te komen

Omdat je met hoofdpijn, rug- en/of nekpijn vaak geen idee hebt waar de pijn vandaan komt, zal acupunctuur je goed kunnen helpen. In Uithoorn zit een kliniek die gespecialiseerd is in acupunctuur. Het is natuurlijk wel handiger om hier naartoe te gaan wanneer je in de buurt van Uithoorn woont. De WHO (World Health Organisation) heeft na uitvoerig onderzoek ook aangegeven dat er verschillende aandoeningen en klachten behandeld kunnen worden met acupunctuur. In Uithoorn wordt er gebruik gemaakt van hele dunne naaldjes die op specifieke plekken van het lichaam geplaatst worden. Zo worden afvalstoffen afgevoerd waardoor pijn al afnemen.

Neem contact op met de acupunctuur kliniek in Uithoorn

Voor meer informatie en het boeken van een afspraak kun je bellen of mailen. Er is geen doorverwijzing van een arts of specialist nodig, bespreek klachten wel even met deze personen.