Ambiejans
Image default
Winkelen

Pumps kopen? Let dan hier op

Pumps worden vaak gedragen door vrouwen die bepaald werk verrichten, we kunnen gemakkelijk denken aan stewardessen, presentatrices, actrices, en vrouwen die representatieve functies vervullen. Dit zijn vaak beroepen waarbij het uiterlijk een belangrijke rol speelt, In veel gevallen nemen de dames gemakkelijke schoenen mee naar het werk en verwisselen ze de hoge schoenen als ze in actie moeten komen zoals een presentatrice, omdat de schoenen vaak niet erg comfortabel zijn om lang te dragen 

De pump is een soort schoen die al minstens sinds de 18e eeuw in Europa bestaat. Ze zijn ook vandaag nog populair omdat ze stijl en comfort bieden aan wie ze dagelijks of af en toe als onderdeel van zijn beroep draagt.

 

Hoge en lage pump

Door de jaren heen zijn er verschillende hoogtes in pumps ontstaan, de wat lagere zijn er vooral voor de vrouwen die langer tijd op deze schoenen moeten werken. Op de pumps met hoge hakken zie je vooral terug op feesten en gelegenheden waar je als persoon wat meer gekleed aanwezig acht te zijn. Er zijn ook hoge schoen die voorzien van een plateau zool zodat je wel de mooie hoogte van de hak te zien krijgt maar voor de persoon die deze schoen draagt een stuk comfortabeler om te dragen. zo zie je maar weer voor elke gelegenheid of werk is er wel een pump die je erbij kunt dragen.

 

Dames Pumps zijn van alle tijden maar in de jaren zeventig vierde de pump zijn hoogtijdagen ieder vrouw had verschillende paren in de kast staan. tot op heden is 

de pump zeer aanwezig in de modebranche, deze wordt namelijk gezien als zeer vrouwelijk en als mooi ervaren. ook zie je vaak dat de wat modebewuste vrouw en wat loopbaangerichte vrouwen  deze schoenen dragen om een sterke indruk af te geven op andere mensen.

 

Werk pumps

Vaak worden de Pumps gedragen bij vrouwen die specifiek werk verrichten, we denken dan al gauw aan stewardessen, presentatrices, actrices, en vrouwen de representatieve functies verrichten. dit zijn vaak beroepen waar het uiterlijk een belangrijke rol spelen,  In vele gevallen nemen de dames makkelijke schoenen mee naar het werk en wisselen ze de hoge schoenen als ze zoals een presentatrice in actie moeten komen omdat de schoenen vaak voor een lange draagtijd niet erg comfortabel zijn.

 

https://www.shoesbyboudewijns.nl/damesschoenen/pumps/