Ambiejans
Image default
Dienstverlening

Trouwringen van de hoogste kwaliteit

Ben je op zoek naar trouwringen die lang meegaan? Trouwringen zul je meestal dagelijks dragen en moeten daarom tegen een stootje kunnen. Dan zit je bij Bijzondere Trouwringen goed. De goudsmid die deze ringen handmatig vervaardigd, werkt met duurzame, sterke metalen zoals: goud, platina, titanium en zirkonium. Wil je ook edelstenen in je ring laten verwerken die van goede kwaliteit zijn? Dan zijn saffier, robijn en diamant door de unieke hardheid een goede keuze. Als je qua ontwerp voor een tijdloze ring kiest dan kun je deze meer dan 40 jaar dragen.

Zirkonium

Wanneer je ringen gaat uitzoeken zijn er diverse metalen om uit te kiezen. Een minder bekend metaal is zirkonium, maar is zeker het overwegen waard. Dit metaal is sterk maar toch ultralicht in gewicht en daarmee prettig om te dragen. Van oorsprong is zirkonium grijs van kleur. Maar door een verhittingsproces ontstaat er een zwarte oxidelaag. Met deze zwarte kleur krijg je een unieke ring die ook mooi gecombineerd kan worden met lichte metalen. Zo heb je met een zirkonium trouwring een echte blikvanger.

Bijzonder Trouwringen

De goudsmid achter Bijzonder Trouwringen heeft al 25 jaar ervaring met het ontwerpen en maken van trouwringen zoals exclusieve trouwringen en zirkonium trouwringen. Wanneer je een trouwring bij Bijzonder Trouwringen aanschaft zijn deze voorzien van het meesterteken en keurtekens. Met het meesterteken kun je zien door welke meester goudsmid de ring is vervaardigd. De keurtekens garanderen dat je ring het juiste goud- of platinagehalte heeft.
Er zijn 2 vestigingen van Bijzonder Trouwringen die je kunt bezoeken. In Veenhuizen en Amersfoort. Veenhuizen is de hoofdvestiging. Deze kun je op donderdag en vrijdag van 10 – 17.00 uur zonder afspraak bezoeken. Op de overige dagen kun je op afspraak overdag of ’s avonds langskomen. Ook kun je hier een kijkje nemen in de edel smederij. Voor de vestiging in Amersfoort zijn er meerdere dagen in de maand waarop je een afspraak kunt maken. Je hebt tijdens een afspraak 1,5 tot 2 uur de tijd om de collectie te bekijken en je wensen met de goudsmid te bespreken.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/