Ambiejans
Image default
Bedrijven

De lentekriebels

De lente is weer begonnen en dat betekent dat het goede weer langzaam aan zijn intrede zal gaan doen in ons land. En dat betekent……naar buiten! We kunnen weer van alles doen buiten de deur en daar zijn wij Nederlanders vaak dol op. Wanneer het kwik weer in de dubbele cijfers komt zitten we al weer op de terrassen. Weliswaar in onze winterjassen, maar we pakken die kans wel. En als het dadelijk nog een stukje warmer wordt, dan is het weer tijd om lekker de tuin bij te gaan werken of andere projecten om het huis aan te pakken. Lekker alleen of juist samen in de tuin werken.

Vaak kan de tuin wel een goede beurt gebruiken als het een lange winter is geweest. Zodra de tuin weer in bloei komt groeit het als kool en moet je er op tijd bij zijn om te zorgen dat alles gezond blijft en dat het netjes blijft groeien uiteraard. Maar met goed weer is het niet erg om de tuin lekker bij te werken. De schuttingen en de schuur moeten vaak weer schoongemaakt worden aan de buitenkant. Vaak zijn deze wat groen en dit moet er weer afgehaald worden om het er weer netjes uit te laten zien. Soms kan het ook wel een nieuw kleurtje gebruiken. Hiervoor kan je tuinbeits kopen.

Verder is het ook weer tijd om andere projecten aan te pakken. Vaak moeten er weer dingen goed schoongemaakt worden. Daarnaast moeten er vaak dingen een beetje gerepareerd worden of moet de schuur en de garage weer even opgeruimd worden.

Het is ook weer een mooie gelegenheid om de muren schoon te maken en eventueel te verven. Als je houten muren heb kan je hier speciale matte muurverf voor aanschaffen. Hiermee ziet je muur er binnen de kortste keren er weer uit als nieuw.

https://www.moosefarg.nl/