Ambiejans
Image default
Bedrijven

De sexy kimono en andere lingerie tips

De zomer komt eraan en veel vrouwen bereiden zich voor om zich op hun best te laten zien. Hier is het belangrijk om uw figuur te laten opvallen. We hebben een koude winter doorgebracht, waar het ons niet veel kan schelen wat anderen van ons vinden, hier dragen we vooral veel kleding, zoals een dikke trui, en zien we nauwelijks iets.

Ademende materialen en de sexy kimono

Ja, de dunne stof kan er weer uit! In de zomer kan het weer erg warm zijn, dus ademende stoffen (zoals katoen of linnen) in plaats van synthetische of kunstmatige stoffen zijn comfortabeler. Dit maakt u alleen maar warmer.

We zijn ook grote fans van kimono. In de zomer mag hij zeker uit de kast. Niet alleen in de slaapkamer, maar zeker op het strand of in de tuin in bikini!

Naadloze soorten

T-shirt-bh’s en naadloze bh’s zijn geschikt voor zomerkleding. Als u geen vest draagt, zal niet alles meteen zichtbaar zijn door uw lichtgekleurde kleding, wat goed is. Aan de andere kant kan een beha gemaakt van kant of satijn soms de stof “ponsen”, en u wilt niet dat iedereen het leuk vindt.

Kleurige lingerie

Na die donkere dagen zijn we op zoek naar een beetje kleur in het leven en ondergoed. U kunt wit en zwart ondergoed opzij leggen en heldere en frisse kleuren kiezen. U zult merken dat u hierdoor automatisch gelukkiger wordt.

De teint is wederom een ​​zeer aangename kleur voor de zomer. Niet dat het aantrekkelijk of uitdagend is. Maar draag zeker een witte jurk of broek! Dus of u deze kleur nu leuk vindt of niet, u kunt hem het beste in uw kast zetten!

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/kimono-peignoir/