Ambiejans
Image default
Aanbiedingen

Geen krassen meer met beschermdoppen stoelpoten

Altijd pijnlijk! Reeds een nieuwe vloer en gelijk krassen of beschadigingen… Terwijl dit ook nog eens helemaal niet nodig is wanneer u beschermdoppen onder uw stoelpoten had geplaatst. We snappen ook dat het voor u wellicht overweldigend is om een keuze te maken voor de juiste beschermdoppen voor uw stoelpoten op een markt waar er honderden soorten en maten verkrijgbaar zijn. Neem hier even de tijd voor, kies de juiste beschermdoppen voor uw stoelpoten en heb er tijden plezier van!

De verschillende soorten beschermdoppen stoelpoten

Waar begint u? Elke vloer heeft een andere bescherming nodig, en de beschermdoppen voor elke stoelpoot kunnen ook anders zijn. Kijk eerst naar de ondergrond waar de stoel komt te staan. Bij zachte vloeren (zoals PVC en zacht hout) is het verstandig om het gewicht zo goed mogelijk te verdelen en te werken met zachte hoezen (zoals vilt of schrapers). Op gladde vloeren (zoals tegels) kunt u het beste rubberen beschermkappen gebruiken. Deze zorgen niet alleen voor extra bescherming, maar zorgen er ook voor dat uw stoel meer grip heeft en niet snel wegglijdt. Eenvoudige plastic doppen zijn het meest geschikt voor gebruik op stoffen vloeren zoals tapijten. Ze glijden over uw vloer zoals in het verleden.

Het opmeten van beschermdoppen stoelpoten

Net als de stoelpoten zijn ook de beschermdoppen van de stoelpoten in verschillende maten verkrijgbaar. Daarom is het belangrijk om de juiste dop te kopen, anders heeft u er nog niets aan. Om dit te doen, meet u niet alleen de breedte van de stoelpootdop, maar meet u ook de omtrek, en als het een frame is, meet u de lengte. Dan kan de verkoper die beschermkappen verkoopt u verder helpen, welke stoelpootkappen het beste zijn voor uw stoel!

https://stoeldopshop.nl/stoelpootbeschermers/