Ambiejans
Image default
Telefonie

Dit zijn de voordelen van een smartphonehoesje

Een smartphone kopen doe je niet zomaar. Daar gaat echt wel wat onderzoek aan vooraf. Aan welke specificaties moet de telefoon voldoen? Past de smartphone bij al je wensen en nog binnen je budget? Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt en het toestel hebt gekocht, al dan niet met of zonder abonnement, dan zul je er zuinig op zijn en wil je er zo lang mogelijk van genieten. Maar, hoe verleng je de levensduur van een telefoon dat dagelijks zo intensief wordt gebruikt? Zorg ervoor dat je telefoon goed is aangekleed door middel van een stevige iPhone 13 hoesje marmer! In de eerste plaats wordt je nieuwe smartphone goed beschermd, maar het geeft je mobiele telefoon ook een unieke uitstraling. We vertellen er meer over in dit blogartikel.

1. Van smartphone naar trendy verlengstuk van je outfit

Als je veel waarde hecht aan je eigen outfit, dan moet jouw smartphone ook goed aangekleed worden, toch? Wij vinden van wel. Je kunt met behulp van een telefoon hoesje je persoonlijke stijl naar voren laten komen. Er zijn inmiddels genoeg aanbieders op de markt met een ruim assortiment trendy telefoonhoesjes in alle kleuren van de regenboog. Pionier en grondlegger hiervan is en blijft nog altijd Casimoda: de hipste aanbieder van telefoonhoesjes sinds 2013! Als je je aanmeldt op hun website voor de nieuwsbrief, dan ontvang je direct 10% korting op je eerste bestelling. Dat scheelt weer!

2. Extra bescherming kan geen kwaad

Telefoonhoesjes van Casimoda zijn ontworpen om je telefoon te beschermen. Dit is de primaire functie van een hoesje, en hoewel dit erg voor de hand ligt, moeten we het volledigheidshalve toch even aanstippen. Smartphones worden blootgesteld aan een groot aantal risico’s en een telefoonhoesje aanschaffen is dus geen overbodige luxe, maar een absolute must als je het ons vraagt. Een mooi, naadloos passend smartphonehoesje beschermt je dure mobiele telefoon tegen krassen, valpartijen en er zijn zelfs telefoonhoesjes op de markt met extra valbescherming of handige functies. Denk bijvoorbeeld aan een bookcase met pasjeshouder, een telefoonhoesje met koord of zogeheten high impact hoesjes met military grade. Hierdoor is de kans veel kleiner dat de behuizing van het toestel zal barsten bij een val.