Ambiejans
Image default
Telefonie

iPhone reparatie in Utrecht GSM Reparatie Centrum

Wat doet u als uw iPhone gevallen is of als iets niet meer werkt? Brengt u hem naar een Apple store en wacht u een paar dagen of in het slechtste geval, weken tot u hem terug in handen hebt? Of heeft u liever dat er snel werk van gemaakt wordt? Als u uw iPhone bij ons GSM Reparatie Centrum in Utrecht laat repareren, wacht u gemiddeld slechts 20 minuten en stapt u met een zo goed als nieuwe iPhone naar buiten. 

“Ik vertrouw toch meer op de officiële kanalen”

We zijn enkel geen officieel kanaal in naam. Sinds 2009 repareren we al Apple iPhone toestellen. Uw iPhone heeft dus geen geheimen meer voor ons. Dat neemt niet weg dat het weleens gebeurt dat we iets niet kunnen repareren, maar als dat het geval is, sturen we u niet met lege handen weg. U krijgt van ons dan een eerlijk en professioneel advies zodat u begrijpt waarom uw iPhone niet te repareren valt. 

Wist u dat…

Wist u trouwens dat meer dan de helft van onze reparaties, iPhone reparaties in Utrecht zijn? Vooral iPhone 6S scherm reparatie, is een reparatie die wij dagelijks uitvoeren. Natuurlijk omdat de iPhone een kwalitatief toestel is, maar wij denken dat er nog een reden is. Een reden die u als iPhone-eigenaar wel zal begrijpen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iPhone-gebruikers veel waarde aan hun smartphone hechten en niet zomaar willen overstappen naar een ander merk of andere smartphone. Ze willen hun iPhone zo lang mogelijk houden en daarvoor is de iPhone het ideale toestel. Na een relatief goedkope reparatie bij ons gaat uw toestel namelijk nog jaren mee. 

iPhones over de generaties heen

iPhones gaan lang mee, mede door reparaties bij GSM Reparatie Centrum, en dat is goed nieuws voor u, want dan hoeft u uw oude smartphone niet weg te gooien. Een refurbished iPhone is de perfecte eerste smartphone voor je kinderen. Je kan er een familielid of een vriend(in) mee blij maken of je zou hem kunnen verkopen. Kijk maar eens rond u, geen smartphone waarvan je zoveel oudere modellen ziet als de iPhone. Je ziet zelfs nog mensen die in 2018 een iPhone 4S gebruiken en dat is opmerkelijk, aangezien dat model uitkwam in oktober 2011. Dat wil zeggen dat een iPhone zeker een 6-tal jaar in je handtas of broekzak kan vertoeven, of misschien zelfs langer. Daarom zorgen wij als GSM Reparatie Centrum er uiteraard voor dat we het materiaal voorhanden hebben, zodat we ook uw ouder model nog kunnen repareren en uw iPhone zeker zijn zesde verjaardag haalt.

https://www.gsmreparatiecentrum.nl/iphone-reparatie-utrecht/