Ambiejans
Image default
Bedrijven

Drie tips voor het kopen van Office 2016

Als je nog werkt met een verouderde versie van Windows Office wil je misschien de nieuwere Office 2016 kopen. In dit artikel lees je drie tips om op een hoed geïnformeerde manier je oude Office te upgraden naar een hoger niveau. 

Windows Office is al veel jaren uitgekomen. In elke nieuwe uitgave van Office zijn aanpassingen gedaan aan de programma’s die inbegrepen zijn. Enkele veelgebruikte programma’s in Office zijn Word, Excel en Powerpoint. Ook heeft elke uitgave van Office verschillende versies zoals business, home en student. De meeste thuisgebruikers van Office hebben niet alle programma’s nodig die in het professionele pakket zitten. Het is dan ook niet nodig om hiervoor te betalen. Kijk voor jezelf goed welke programma’s je gaat gebruiken en pas daarop je bestelling aan.

Door online op bijvoorbeeld GameKeyDiscounter een licentie te kopen kun je veel geld besparen. De licenties die online aangeboden worden zijn vaak goedkoper dan een fysieke cd of code in een hoesje.

Als je nog werkt met een oude Office versie is het verstandig om een nieuwere te kopen. De allernieuwste is wellicht niet direct nodig. Deze kan nog erg duur zijn. Daarom is het kopen van Office 2016 een verstandige keuze.