Ambiejans
Image default
Bedrijven

Franchise adviesbureau – Een groter geheel

Ben je van plan om de stap te nemen naar het beginnen van een franchise adviesbureau? Of heb je al een kantoor en wil je je bij de franchise aansluiten? Dat is een goede zaak. In plaats van je aan te sluiten bij een groot kantoor kun je zelfstandig te werk als adviseur. Jij bepaalt jouw visie, een franchisegever biedt jou de mogelijkheid om je ondernemerschap uit te diepen en je eigen kantoor te runnen. Natuurlijk wel in overkoepelende stijl. 

Waarom een franchise adviesbureau?

Als adviseur, en vooral als ondernemend adviseur, zul je te maken krijgen met vele anderen op je pad. De concurrentie is groot, en een bekende naam in de wereld van adviesbureaus kan jou helpen over deze hobbel in de we heen te springen. Zo heeft coöperatie Kubus, de grootste adviesbureau franchise van Nederland, overal in het land vestigingen. Je zal dus sneller jouw ideale klantenlijst kunnen opstellen als deze klanten weten wat ze van jouw bedrijf kunnen verwachten. Jij runt het bedrijf, met een beetje hulp van bovenaf. 

Een slimme investering

Als adviseur weet je hoe belangrijk het is om je boekhouding op orde te hebben. Stap één is namelijk de financiering. Je zal in de meeste gevallen in entreefee moeten betalen. Voor een grote franchise als Kubus reken je op zo’n 4.200 euro. Daarnaast je zal je worden klaargestoomd voor het ondernemerschap in bijpassende huisstijl, waar ook een vergoeding voor wordt gevraagd. Wat krijg je daarvoor terug? Een vliegende start.