Ambiejans
Image default
Dienstverlening

Emmer met deksel 5 liter

Met een emmer met deksel 5 liter uit dit aanbod kan je er zeker van zijn dat je al je food en non-food producten kan vervoeren en ook kan gebruiken in de verkoop. Deze emmers zijn zeer stevig en daarnaast ook erg praktisch. Zo zijn ze voorzien van een handig en stevig handvat waarmee zelfs de zwaarste producten kunnen worden vervoerd. Het materiaal van de emmer zelf is stevig waardoor je er zeker van kan zijn dat zowel vaste stoffen als vloeistoffen erin kunnen worden vervoerd zonder dat het uit de emmer druppelt of valt. 

De emmers zijn gemaakt van stevig kunststof waardoor er ook eten in kan worden bewaard. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld producten verkoopt binnen de foodsector en waarbij je je klanten jouw producten op een goede manier wilt verkopen. De deksel sluit goed aan bij de emmer en daarnaast zijn er ook verschillende kleuren deksels waaruit je kan kiezen. Deze emmers kunnen zowel binnen als buiten ingezet worden.

 

Emmer met deksel 5 liter laten bedrukken?

Een standaard doorzichtige emmer of een witte emmer is misschien wat saai wanneer je je eigen bedrijf hebt. Daarom heb je niet alleen de keuze uit verschillende kleuren emmers, maar kun je deze ook laten bedrukken met bijvoorbeeld je eigen teksten of je eigen logo. Een emmer met deksel 5 liter laten bedrukken gebeurd op een professionele manier waardoor je als bedrijf ook gewoon geloofwaardig en professioneel overkomt. Je kunt deze emmers dan bijvoorbeeld zelf meenemen als je aan het werk bent als constructiemedewerker of als schilder. Maar ook als je je eigen verkoop van producten hebt, dan kun je deze emmers gebruiken om je eigen spullen erin te doen en te verkopen aan je klanten. Deze emmers zijn zeer veelzijdig. Bekijk de mogelijkheden die je hebt om deze te laten bedrukken zodat ze bij jouw bedrijf passen.