Ambiejans
Image default
Bedrijven

Gebruikte kartonnen dozen bestellen

Bij de Dozenhal kun je naast het gewone assortiment, dat bestaat uit meer dan 2500 verschillende formaten kartonnen dozen, ook kiezen uit gebruikte dozen. Deze gebruikte dozen kunnen restantpartijen over overproducties zijn of natuurlijk gewoon gebruikte dozen die nog een ronde meekunnen. Geen zorgen, al deze dozen voldoen nog gewoon aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit!

Voordelen gebruikte kartonnen dozen

Bij Dozenhal zijn er ruim 2500 verschillende formaten kartonnen dozen op voorraad, zowel nieuwe als gebruikte. Bij de gebruikte dozen ben je afhankelijk van het aanbod en kan het voorkomen dat je gewenste formaat er niet bij zit. Toch zijn er ook heel veel voordelen bij de gebruikte dozen. Zo zijn ze bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan nieuwe dozen. Daarnaast zijn ze een stuk milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaar je het milieu en zorg je voor een betere wereld. Om die reden worden deze dozen ook wel ‘groene dozen’ genoemd. Zelf kun je ook meewerken aan dit mooie initiatief door dozen die je niet meer gebruikt niet weg te gooien, maar aan ons te verkopen. De Dozenhal koopt gebruikte dozen die nog prima een ronde meekunnen, graag van je over. 

Groene dozen

De groene dozen van de Dozenhal heten niet voor niets zo. Elke ton herbruikbare golfkarton bespaart namelijk wel 266 kilo luchtverontreiniging, 3 kubieke meter stortcapaciteit, 2026 kilometer brandstof voor een gemiddelde auto en 20.000 liter water. Dat is enorm veel! Het bestellen van deze dozen gaat heel gemakkelijk. Vul op de website van de Dozenhal de binnenmaten van de doos in de dozenzoeker in en klik op “toon beschikbare dozen”. Je ziet dan direct welke dozen de Dozenhal beschikbaar heeft. Ondernemers die kiezen voor duurzaamheid, kiezen voor ‘groene dozen’. 

Formaten en bedrukkingen

Bij de Dozenhal bestel je naast gebruikte dozen ook gemakkelijk nieuwe dozen. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten en het is zelfs mogelijk om dozen op maat te laten produceren of  dozen te laten bedrukken met je bedrijfslogo of productcodes. Dit laatste is vooral in het magazijn erg makkelijk. Kijk op de website voor meer informatie over alle mogelijkheden.