Ambiejans
Image default
Beauty en verzorging

Een nieuw kapsel; een nieuwe look

Een feestje zit er voorlopig nog even niet in, maar dat betekent niet dat we niet met een verbluffend kapsel rond mogen lopen. Met wat mooie make-up, nieuwe kleding en gave schoenen maakt de frisse coupe jouw look helemaal af! Hoewel iedereen namelijk staat te poppelen om weer de gezelligheid van cafés en barretjes op te zoeken, moeten we er tot die tijd namelijk zelf maar een feestje van maken met het gezin of één vriend of vriendin. Om jou alvast een beetje op weg te helpen, wil hairdresser delft One Kappers jou graag een handje helpen met een nieuw model in het haar. Bij deze kapper kom je bovendien niet voor verrassingen te staan, want de behandeling gaat te allen tijde van start met een gesprekje over jouw wensen en eisen.

Een afspraak bij One Kappers

Een afspraak bij One Kappers verloopt niet helemaal zoals je waarschijnlijk gewend bent bij andere kappers. Dit heeft ermee te maken dat de nadruk van de behandeling ligt op het voorafgaande gesprek over jouw ideeën over het haar. Wanneer dit namelijk duidelijk is voor de kapper en jullie overeenkomen over het eindresultaat, is het vele malen makkelijker om te voldoen aan dit ideaal plaatje. Na het gesprekje zal er echter niet direct geknipt worden, want er vindt eerst nog een wasbeurt plaats. Daarna is het tijd voor het daadwerkelijke knippen en zal de kapper regelmatig controleren bij de klant of alles nog naar wens verloopt. Als dit het geval is, zal de behandeling voortgezet worden en wordt het eindresultaat gerealiseerd.

Plan een afspraak

Kan jij niet wachten tot je weer geknipt kan worden? Plan dan een afspraak bij One Kappers en verzeker jezelf van een top haarverzorging delft! De kappers zijn namelijk professioneel, meedenkend en ervaren, waardoor zij je een verbluffend kapsel kunnen garanderen.

https://www.onekappers.nl/