Ambiejans
Image default
Woning en Tuin

Transformeer je huis met deze meubel- en decortrends

Er zijn veel trends in meubels en decoratie die je huis kunnen transformeren. Om je te helpen met je woninginrichting hebben we een lijst samengesteld met de meest populaire trends.

  • Midcentury Modern: bij deze trend draait alles om eenvoud en strakke lijnen. Het draait allemaal om de basis met weinig tot geen versieringen. De meubelstukken zijn meestal gemaakt van hout, metaal of glas en komen in neutrale kleuren zoals wit, beige of bruin. Het ontwerp wordt gekenmerkt door eenvoudige vormen en gebrek aan versieringen waardoor het zonder poespas in elk type ruimte past.
  • Scandinavisch design: Scandinavisch design is minimalistisch en focust op eenvoud door vormen, patronen, texturen en natuurlijke materialen zoals hout of wol. Het staat ook bekend om het gebruik van lichte kleuren zoals wit of pastel
  • Industrieel ontwerp: industrieel ontwerp richt zich op functionaliteit boven esthetiek, wat betekent dat het een meer utilitaire uitstraling heeft dan andere stijlen. Het heeft vaak blootliggend metaal, onafgewerkte houten oppervlakken, beton

Trends in woondecoratie om te overwegen

Trends in woondecoratie zijn altijd in ontwikkeling en het is belangrijk om deze bij te houden. Dit artikel geeft enkele van de nieuwste trends die u in uw huis moet overwegen.

  • Verschillende soorten meubels: moderne meubels zijn momenteel in trek, maar je kunt ook andere stijlen proberen, zoals rustiek of eclectisch.
  • Kleurenschema’s: Als je een neutraal kleurenschema hebt, kun je meer kleur toevoegen door kussens of vloerkleden te gebruiken. Als je een kleurrijke kamer hebt, probeer dan meer neutrale kleuren te gebruiken om balans te creëren.
  • Verlichting: Verlichting kan een enorm verschil maken in een kamer, dus zorg ervoor dat deze goed verlicht is met lampen, kaarsen of natuurlijk licht dat door de ramen komt.

De verschillende soorten decorstijlen en hoe u de beste voor u kunt kiezen

Er zijn veel verschillende soorten interieurstijlen, maar welke past het beste bij jou? Weten wat je leuk vindt en welk type huis je wilt, is de eerste stap naar het vinden van je perfecte stijl.

Welke decorstijl het beste bij uw persoonlijke smaak past, hangt af van een aantal factoren. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een meer traditionele woning, dan is een landelijke of rustieke uitstraling wellicht het beste voor u. Als je iets moderners en eigentijds wilt, dan is een strakke en strakke look misschien meer geschikt.

 

http://caocreatieveindustrie.nl/