Ambiejans
Image default
Cadeau

Valk 3 Power M Chii Mofang

Valk 3 Power M is behoorlijk populair bij speedcubers. Maar het kwam uit in 2017, dus het is een beetje verouderd in vergelijking met andere nieuwe producten. Chii Mofang besloot een vergelijkbare puzzel te maken, maar het prijskaartje bleek erg bescheiden.

De prijs van de kubus is werkelijk verbazingwekkend. Het is niet eens duidelijk hoe de fabrikant de puzzel zo toegankelijk heeft kunnen maken. Het is gaaf dat magnetische puzzels steeds populairder worden in het budgetsegment!
Zoals eerder vermeld, lijkt Thunderclap v3 M erg op Valk 3 Power M. Kubussen zijn extreem dichtbij qua structuur en sterkte van magneten, en het is moeilijk om ze op foto’s te onderscheiden. Het is een nogal stroperige, maar stabiele en solide puzzel.

In zijn segment heeft deze kubus niet zoveel concurrenten. Dit is een puzzel van zeer hoge kwaliteit, waarvan de structuur is gebaseerd op de structuur van de premiumkubus.

Chii Mofang 3x3x3 Thunderclap v3 M bleek een buitengewoon interessant exemplaar te zijn. Als je net begint met speedcubing, kan het model worden aanbevolen voor aankoop. Als je iets nog betaalbaarder wilt, bekijk dan de versie zonder magneten. – Meer informatie over

 

kubus kopen

 

https://breinbrekers.be