Ambiejans
Image default
Cadeau

Vier Unieke Armband Ideeën

Op zoek naar unieke ideeën voor een armband? Bekijk deze vier creatieve opties! Deze armbanden kunnen gemaakt worden met kralen, bedels, papier-geweven vezels, of zelfs Paracord! Wat je creativiteit ook is, er is altijd een optie voor jou. Zorg er alleen voor dat het bij je stijl past! Je wilt er tenslotte niet uitzien als je moeder of je zus! 

Als je een uniek accessoire voor dagelijks gebruik wilt, probeer dan een paracord armband te maken. Veel mensen gebruiken paracord in het dagelijks leven, maar niet iedereen weet wat ze ermee moeten doen. Er zijn verschillende soorten paracord armbanden, en je kunt ze op veel verschillende manieren maken. Sommige mensen gebruiken paracord om armbanden te maken voor wandelingen en buitenactiviteiten. Je kunt ze maken om aan een armbandketting te dragen, of gewoon om je polsen en enkelbanden te versieren.

Een paracord armband is gemaakt van militair spec #550 koord. Dit duurzame koord bestaat uit gevlochten nylon draden. De armband kan worden gebruikt voor het maken van een rudimentaire val, het vastmaken van een schuilplaats, het uitvoeren van algemene reparaties, en nog veel meer. Het paracord kan zelfs worden gebruikt om mensen samen te binden en een touwtje op te hangen. 

 

Loom band armbanden

Loom band armbanden zijn een goedkope, maar prachtige manier om kleur aan je garderobe toe te voegen. Je kunt online verschillende ontwerpen vinden, maar ze hebben allemaal hetzelfde basisidee: je kunt verschillende kleuren gebruiken voor elk bandje. Voeg gewoon banden toe om een gestreept effect te creëren. Dit patroon is vooral prachtig wanneer je verschillende kleuren voor elke band gebruikt. Hier zijn enkele van onze favoriete loom band armband ideeën. Je kunt meer gedetailleerde instructies vinden op loomband.com.

Om een loom band armband te maken, heb je een loom, elastiekjes, en een paar huishoudelijke voorwerpen nodig. Je kunt ook een C-clip (doorzichtige plastic clip) gebruiken. Een C-clip houdt het patroon op zijn plaats, zodat je een armband met meer dan één kleur kunt maken. De C-clip kun je vinden in het gangpad van de knutselwinkel. Als je je weefgetouw hebt klaargezet, kun je beginnen met weven.