Ambiejans
Image default
Gezondheid

Voordelen van de sapkuur van Sapje

Het is geen wonder dat meer en meer mensen op de sap trend springen, vooral met de mix van sap reiniging voordelen die voor het grijpen liggen. 

Immers, de 3-daagse reis kan je je beter dan ooit laten voelen. Je kunt je spijsverteringskanaal een welverdiende rust gunnen, je immuniteit een boost geven en de gezonde gewoontes die je doen gedijen opnieuw instellen. Wat is er niet leuk aan? Bekijk het artikel over de sapkuur.

Een nieuwe jij

Deelnemen aan een sapkuur helpt je oude, slechte eetgewoonten te doorbreken. Zoals eten uit verveling of teveel junkfood. Door een sapkuur te doen, geef je jezelf de kans om fris te beginnen en je lichaam te resetten.

Als je een sapkuur doet, leer je om op regelmatige basis meer fruit en groenten in te nemen en de gifstoffen uit je lichaam te verwijderen. Dit leidt tot een betere algemene gezondheid.

Als je er goede dingen in stopt, komen er ook goede dingen uit. Je lichaam zal voedsel efficiënter verteren en de voedingsstoffen en calorieën zo goed mogelijk gebruiken. Je zult ook regelmatiger naar het toilet gaan, zodat je de slechte dingen uit je lichaam kunt verwijderen.

Sta op en ga

Het eten van rauw voedsel en het drinken van koud geperst sap zal je meer energie geven om de dingen te doen die je leuk vindt. Gezonder zijn en goed eten kan leiden tot een grotere drang om langer te bewegen.

Reinigen helpt je om gifstoffen uit het milieu uit je lichaam te verwijderen. We krijgen allemaal elke dag milieuverontreinigende stoffen binnen.

Badpak seizoen

Door sap te drinken, zal je lichaam zichzelf reguleren en kun je ongewenste kilo’s kwijtraken. Een sapkuur stimuleert het lichaam om extra water dat door het lichaam wordt vastgehouden los te laten.

Door beter te eten en een sapkuur in je dieet op te nemen, krijg je goede bacterien in het immuunsysteem. Die helpen ziekten zoals verkoudheid en griep te bestrijden. Een sterk immuunsysteem kan helpen bij het voorkomen van ernstige ziekten.

Heldere ogen

Met meer energie en uithoudingsvermogen zul je overdag actiever zijn, wat leidt tot een rustgevende nachtrust. Reiniging bevordert een sterkere mentale helderheid, waardoor je een meer gefocuste werkdag, schooldag en gezinstijd hebt. 

Een reiniging zal je lichaam opnieuw opstarten, zodat je veranderingen kunt aanbrengen in je dagelijkse voeding. Maak bewuste gezondheids keuzes en blijf de voedingsstoffen binnenkrijgen met sap als dagelijks ritueel.

Genees jezelf van binnenuit. Als je lichaam gezond wordt, zullen je huid, haar en nagels ook sterker worden.

Dit kun je verwachten na een sapkuur

Als het je eerste keer is, weten we dat de gedachte aan een kuur een beetje intimiderend kan zijn. Ons reinigingsprogramma is zo ontworpen dat het “tijdens” net zo plezierig is als het “erna”.  Elk sapje in de Pressed For Juice kuur is speciaal samengesteld om het lichaam te voeden terwijl het gifstoffen wegspoelt. Of je nu een maagd, amateur of pro bent, probeer het eens en je lichaam zal er blij mee zijn! Lees hier alles over de sapkuur van Sapje.

https://www.sap.je/