Ambiejans
Image default
Banen en opleidingen

Ben jij de Fiscaal adviseur die we zoeken!? Bekijk snel onze jobaanbieding!

Belastingadviseur – Den Haag

Universitair of hoger
Medior/Senior niveau
Vast contract
Salaris in overleg
40 uur p/w

Beschrijving vacature

Amace zoekt verrijking voor hun adviespraktijk! Als belastingadviseur ga je een serieuze oproep aan en ondersteun je de cliënten proactief met adviezen en de uitvoeren van allerlei fiscaal gerelateerde spullen.

Jouw rol

Richting doneren aan onze business unit fiscaal als teamleider en zorgen voor verdere balkon van deze unit ; het doneren van proactief fiscaal advies aan onze relaties ; op een begrijpbare manier aanraden aan klanten en collega’s ; onze sterk groeiende corporate finance praktijk ondersteunen met fiscaal/juridisch gerelateerde zaken. Beschouwen van optimale structuren bij overnames, wegbrengen van herstructureringen en aansturen op een juiste uitvoering daarvan ; tezamen met de andere belastingadviseurs vraagbaak zijn op fiscaal gebied ; een eigen cliëntenportefeuille opbouw en erin aansprakelijk zijn voor de aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting ; het voeren van complexe bezwaar- en beroepsprocedures ; het signaleren van advieskansen bij bestaande en nieuwe klanten, en deze volgt ; deelnemen aan diverse vaktechnische meetings om up-to-date te blijven. Wie we opsporen

Je bent in het activa van de nob of rb waardigheidstitel of studerend hiervoor ; je hebt de hbo of wo educatie fiscaal lijnrecht of fiscale staathuishoudkunde afgerond ; je hebt tenminste 5 jaar werkervaring als belastingadviseur bij een accountantskantoor ; je hebt een klantgerichte, proactieve mentaliteit ; je bent bij voorkeur beroemd met de aangiftesoftware van elsevier nextens ; je bent een sterke analyticus met een goed ontwikkeld organisatorisch bezit, communicatieve vaardigheden en een doelgerichte werkwijze ; je bent kapitalistisch ingesteld en signaleert kansen ; je beheerst de nederlandse en engelse taal goed ; je bent secuur, creatief en dienstverlenend. Wat we bieden

Zij communiceren in een voor de ondernemer begrijpbare, heldere taal en bieden kwalitatief hoogstaande hulp die ze op een praktische wijze vormgeven. Daarenboven zijn zij specialistisch in het op maat levert van financiële en fiscale instituten aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Met een jong, dynamisch en gedreven team van ca. 30 professionals zijn zij de experts op hun vakgebied. Innovatie is voor hun een ‘must’ en zij zijn er dan ook continue op uit om ons zelf en de processen te verbeteren. Zij doen dit met veel genot : genot met het team, maar precies ook met hun relaties.

Taalbeheersing vereist : nederlands, engels salarisinformatie merite in beraadslaging

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/fiscaal-advies.html