Ambiejans
Image default
Beauty en verzorging

De positieve waarheid achter tanden bleken

Lachen op een foto doe je liever niet, want stiekem schaam jij je voor jouw gele tanden. Het is in de loop der jaren in het Westen één van de schoonheidsidealen geworden, waar hoge eisen aan gesteld worden: witte tanden. Niet voor niets laten we steeds massaler onze Tanden witter maken en veranderen we het liefst nog meer aan ons lichaam om er zo mooi mogelijk uit te zien.

Hoewel velen aarzelen over het bleken van hun tanden wegens geruchten over de slechtheden van het bleken, zijn veel van dit soort verhalen slechts fabels. Het bleken van je tanden is namelijk lang zo slecht nog niet als in onze maatschappij gedacht wordt. Zo wordt er niets aan de structuur van jouw tanden veranderd wanneer de tanden witter gemaakt worden en ook zijn de stoffen, waar Witgebit Nederland gebruik van maakt, zeker niet slecht voor de tand zelf. Wij werken namelijk met natuurlijke oliën, zoals kokosolie, dat tot op heden niet tot slechte ervaringen geleid heeft. Daarnaast circuleert het verhaal dat de glazuurlaag van je tanden wordt aangetast door het bleken. Ook hier is weinig van waar, omdat het bleken bij ons geschiedt op basis van natuurlijke stoffen en niet op basis van zuur. Zuur tast wél de glazuurlaag aan, wat bijvoorbeeld het geval is bij het drinken van cola. Ook koffie, thee en rode wijn hebben effect op de tand, aangezien je tanden hier gelig van worden. Tanden bleken is in dat geval dan ook dé oplossing om hier vanaf te komen.

Zou jij graag voor altijd met een stralende lach op de foto willen, zonder dat je hoeft te aarzelen over de kleur van jouw tanden? Plan dan een afspraak bij Witgebit Nederland voor jouw eerste ervaring met tanden bleken! Na dit eerste succes zullen wij de behandeling een paar keer moeten herhalen voor het optimale resultaat.

https://www.witgebitnederland.nl/