Ambiejans
Image default
Tuin en buitenleven

De zomer: het perfecte moment om vakantie te nemen

De zomer: het perfecte moment om vakantie te nemen

Nog een paar maanden en dan is het eindelijk weer zomervakantie voor de meeste Europeanen. Voor velen is dat de favoriete tijd van het jaar. Enerzijds omdat de meeste dan al hun vakantiedagen in één keer inzetten en anderzijds omdat de temperatuur dan aangenamer is dan in de andere koudere maanden. Wat maakt de hete maanden juni, juli en augustus de favoriete maanden onder Nederlanders?

Mooie uitstapjes

Ons kleine kikkerlandje heeft een groot aanbod als het op pretparken en andere leuke buitenactiviteiten neerkomt. Helaas maakt het koude Nederlandse klimaat het bijna heel het jaar door niet mogelijk om te genieten van de vele dingen die er allemaal te doen zijn. Zo is het in december bijvoorbeeld te koud om naar Duinrell of Drievliet te gaan. In de zomer daarentegen, is het door het warme weer ideaal om dagen vrij te nemen zodat je uitstapjes kan maken naar dat soort gezellige parken.

 

Genieten in eigen huis

Daarnaast hebben de meeste woningen een eigen tuin, balkon of dakterras in Nederland. In de winter en een groot deel van de herfst en lente is het weer vaak niet goed genoeg om daar te relaxen. Gelukkig is het in de zomermaanden wel mogelijk. Dan kan je er bijvoorbeeld barbecueën of  genieten van een heerlijke jacuzzi. Of het bubbelbad opblaasbaar is of niet, genieten ga je zeker.

 

Geen verplichtingen

Voor vrije dagen gaat de voorkeur van de meeste Nederlanders naar de warme zomermaanden. Door het mooie weer zijn leuke uitstapjes weer mogelijk.  En genieten van een warme opblaas bubbelbad in je tuin is dan zo gek nog niet. Maar het grootste deel van de bevolking kan niet anders dan de vrije dagen in die maanden op te nemen. Zij zijn namelijk afhankelijk van de schoolvakanties van hun kinderen. De meeste dagen

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/