Ambiejans
Image default
Gezondheid

Eiwitten en Aminozuren. Wat heb ik er aan?

Aminozuren

Aminozuren zitten in meerder producten, maar toch het meest in BCAA. Eiwitten bestaan uit bouwstenen die aminozuren worden genoemd. Deze aminozuren, in totaal 22, worden verdeeld in essentiële en niet-essentiële aminozuren. Wanneer je bepaalde voedingsmiddelen niet eet, of te weinig eet, kan een eiwittekort ontstaan. Vooral als je sport is het bijna onmogelijk om aan genoeg eiwitten en aminozuren te komen. Daarom gebruiken ook bijna alle sporters supplementen. Hierdoor herstellen ze beter en kunnen ze o.a. beter presteren. Dan wil je natuurlijk wel de beste supplementen en dus aminozuren. Daarom kan je het beste terecht bij Off-Limit, omdat die alleen met de beste en meest natuurlijke ingrediënten werken.

Eiwitten

Off-Limit heeft 2 smaken eiwitshakes: Vanille en Aardbei. Eiwitshakes zijn gemaakt van eiwitten in poedervorm, die gemengd met melk en/of water als een aanvulling op voeding worden gezien. Iedereen heeft eiwitten nodig om het eigen lichaam te laten functioneren. Whey-eiwit is een bijproduct van melk dat vrijkomt tijdens de kaasproductie. Whey-eiwit wordt snel opgenomen door je lichaam. Deze snelle opname maakt whey-eiwit gunstig om na het sporten in te nemen, aangezien je spieren eiwitten nodig hebben om te herstellen.Die van Off-Limit zijn naast dat ze gezond zijn ook nog is heel lekker en perfect voor na je training om je lege maag te vullen voor een paar uur.

Eiwitten en Aminozuren kopen

Net als andere voedingssupplementen zijn aminozuren bij veel webshops verkrijgbaar en kan de samenstelling van verschillende producten sterk verschillen. Welk product je kiest, is ook afhankelijk van jouw eigen wensen. Off-Limit is een supplementen label die o.a. eiwitten en BCAA verkopen. Dat zijn supplementen die zich voornamelijk richten op het herstel van je spieren zodat jij weer verder kan. Kom jij bij ons je aminozuren kopen?

https://www.off-limit.nl/