Ambiejans
Image default
Mode en Kleding

Een bedrukte softshell jas onderhouden

Als u veel buiten bent of misschien wel buiten werkt is een softshell jas zeer geschikt. Softshell is namelijk een materiaal dat ademd en water afstotend is. Deze eigenschappen zorgen er dus voor dat de kleding zeer geschikt is om buiten in te werken. Softshell bedrukken moet op de juiste manier gebeuren. Als u bijvoorbeeld een bedrukte softshell jas heeft,verdiend die jas even wat extra aandacht. Hieronder vindt u een aantal handige tips om uw softshell jas te onderhouden. 

Kenmerken van softshell

Een softshell jas is qua pasvorm atletisch te noemen. Het sluit goed aan om het lichaam en slobbert daarom niet. Verder is een softshell eigenlijk altijd winddicht, compact, licht, sneldrogend en makkelijk te reinigen. Softshell biedt dus vele voordelen. 

Een softshell bedrukken jas onderhouden

Begin eerst met het kijken van de wasvoorschriften. Een softshell bedrukken jas kunt u het beste niet te heet wassen. Wanneer u de jas te heet wast kan het zo zijn dat de bedrukking los begint te laten. Stop de jas bij voorkeur niet in de droger. Dit in verband met de levensduur van de jas. U kunt het beste de jas ophangen en rustig laten drogen. Bij een softshell bedrukken jas moet u dus even extra goed opletten op de manier van wassen en drogen. 

https://www.shirtsenzo.nl/softshell/